Автор Тема: Настойка из вишни  (Прочитано 117991 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн sknus

  • Опытный
  • ***
  • Сообщений: 479
  • Спасибо
  • -Отправлено: 110
  • -Получено: 77
Я зимою робив з замороженої ,смачно виходить ,але то була марель велика і майже черна
Спецом таку вибираєм на заморозку
Зі свіжої ще не ставив

Оффлайн hachok

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1089
  • Спасибо
  • -Отправлено: 332
  • -Получено: 298
ну тут не зовсім так, тут заморозив і зразу розморозив, не знаю чи довгий темрін в льоді додає смаку , чи власне легке обдання холодом можливо співрозмірне з підвялюванням вишні і неведе до втрати чогося що розкладається при високій температурі

Оффлайн mistral

  • Опытный
  • ***
  • Сообщений: 392
  • Спасибо
  • -Отправлено: 65
  • -Получено: 82
  • Ректификатор, до дитилляции ещё не дорос
а чи пробував хтось перед настоюванням заморожувати вишню?
Из моего опыта: настойка из вишни при длительном хранении теряет аромат и всю свою прелесть, поэтому делаю настойки столько, чтобы не хранилась долго, остальную вишню замораживаю и по мере надобности готовлю свежие напитки ( заливаю 50%-й сортировкой не размороженную, потом вторяк и смешиваю).
Сравнивал приготовленную в мае из замороженной вишни и приготовленную в июне (почти годом ранее), так вот старая настойка потеряла весь запах, вкус, прелесть и вообще никакая в сравнении со свежеприготовленной из замороженной.
Кстати подходит время сравнить напиток из замороженной вишни и вишни нового урожая, но опять таки - эксперимент не совсем корректен, т.к. вишня разная...
« Последнее редактирование: 30-06-2016, 05:11:49 от mistral »
В мире еще столько граблей, на которые не ступала нога человека!

Оффлайн ДЯДЬКА

  • Политолог
  • Профессионал
  • *
  • Сообщений: 1569
  • Спасибо
  • -Отправлено: 99
  • -Получено: 238
  • Алкоголь робить мене добрішим,- наливайте частіше
mistral, У меня стоит много и долго.Сейчас новую ставлю а прошлогодней еще литров 7 осталось.Прекрасный напиток и совсем не изменился.Только я вишню держу в состоянии полуфабриката.(Крепкий морс).
Российская "история"-сплошная пропаганда и написана для оправдания кровавых преступлений против цивилизации.
   ДЯДЬКА.

Оффлайн hachok

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1089
  • Спасибо
  • -Отправлено: 332
  • -Получено: 298
а можна конкретнише про міцний морс?? пропорції де зберігається, чи знають про нього родичі  :) :) :)

Оффлайн ДЯДЬКА

  • Политолог
  • Профессионал
  • *
  • Сообщений: 1569
  • Спасибо
  • -Отправлено: 99
  • -Получено: 238
  • Алкоголь робить мене добрішим,- наливайте частіше
чи знають про нього родичі    
А як же ш.Звичайно знають.Куди ж він пропадає. :D :D
 З морсом все надзвичайно просто.Два рази сортіровкою 45%і вся тєхнологія.Беру пів банки вишні ,заливаю 1л сортіровки.І так 20 банок.Через місяць зливаю і повторюю.Все в одну бутиль.Для приготування беру по обїєму морс,сироп,40%сортіровку,спирт.(Що кому до смаку)Розвожу за смаком клієнта. :D :D
Российская "история"-сплошная пропаганда и написана для оправдания кровавых преступлений против цивилизации.
   ДЯДЬКА.

Оффлайн hachok

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1089
  • Спасибо
  • -Отправлено: 332
  • -Получено: 298
0,5 вишень і 1 л сортіровки а потім щераз ті самі вишні 1л сортіровки ?
вишні цілі?, дрельовані? чи їх в пюре комбайном треба?

Оффлайн Олежище

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 2245
  • Спасибо
  • -Отправлено: 676
  • -Получено: 943
  • Любитель рыбалки
Юрчик, ты темы вообще не читаешь? http://labspirt.com/forum/index.php/topic,2782.msg70810.html#msg70810
Держи.

Оффлайн hachok

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1089
  • Спасибо
  • -Отправлено: 332
  • -Получено: 298
« Последнее редактирование: 21-07-2016, 06:11:48 от Гог-Магог »

Оффлайн sknus

  • Опытный
  • ***
  • Сообщений: 479
  • Спасибо
  • -Отправлено: 110
  • -Получено: 77
Роблю 1 л. вишні, 3 столових ложки цукру постояти 2-3 дні ,і заливаю 1 л. сема 45%,тиждень настоювати ,
якщо більше тижня то дуже сильний смак кісточки

Оффлайн hachok

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1089
  • Спасибо
  • -Отправлено: 332
  • -Получено: 298
ну власне також підброджуюю перед настоюванням)) а люди кажуть що мороження круче

треба купи вишні і поробуати (якщо виділять місце в морозілці  :-\)

Оффлайн ДЯДЬКА

  • Политолог
  • Профессионал
  • *
  • Сообщений: 1569
  • Спасибо
  • -Отправлено: 99
  • -Получено: 238
  • Алкоголь робить мене добрішим,- наливайте частіше
hachok, Вишня ціла,ніякого особливого рецепту.Дуже подобається смак кісточки.Якщо кісточка заважає,роби як Сергійбб.Він кісточки витягає.Теж дуже смачно але ми з ним пили його і мою і кожному сподобалась більше своя. :D :D :D
 Далі я роблю з настоєм все за бажанням споживача Декому треба солодше-будьласка.Декому вважається не кріпкою-будьласка.Декому дуже кріпка-теж саме.Тому хто каже що не смачно-пішов нахер. :D :D
 Останнє і є основною особливістю иого рецепта.:D
     Юрко,почитай МОРСИ.

добавлено: 30-06-2016, 16:50:39

 
треба купи вишні і поробуати (якщо виділять місце в морозілці  )
Є люди які підброжують.Я так не робив.
 Є особливість і я за неї писав.Краще вишню збирати дику і перестиглу.Робив з сортової-не той хвасон як помене.
« Последнее редактирование: 30-06-2016, 16:50:39 от ДЯДЬКА »
Российская "история"-сплошная пропаганда и написана для оправдания кровавых преступлений против цивилизации.
   ДЯДЬКА.

Оффлайн Misьko

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1072
  • Спасибо
  • -Отправлено: 189
  • -Получено: 276
    • Котєльня Вєніка
« Последнее редактирование: 21-07-2016, 06:10:16 от Гог-Магог »

Оффлайн nicksnn

  • Постоялец
  • **
  • Сообщений: 128
  • Спасибо
  • -Отправлено: 41
  • -Получено: 7
только что закончили с женой делать вишневку, ушло 6,5 кг вишни. единственное что заливали бутлях и получился недолив необходимым количеством самогона, долью недостающий литр уже после слива получившегося напитка, думаю хуже небудет.

Оффлайн DeltaАвтор темы

  • Глобальный модератор
  • Эксперт
  • *****
  • Сообщений: 9161
  • Спасибо
  • -Отправлено: 1451
  • -Получено: 3053
В этом году, только ленивый не делает "Вишневку"... :(
У нас урожай вишни, просто необъятный...Я такого урожая еще не видел... :o :o :o
Хочешь набраться опыта - купи грабли!
Обходя чужие грабли, Вы теряете драгоценный опыт!