Автор Тема: Джин  (Прочитано 101362 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн BazilVV

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1109
  • Спасибо
  • -Отправлено: 990
  • -Получено: 479
  • Василь.
Отличная, только вот что делать  тем, кому вакцина пока не положена или не доступна?

Картинку нужно внимательно смотреть.

Надо всем, кто хочет на встречу, просто вакцинироваться.
Как идея?

Вот там и завакцинируемся  :D.


Оффлайн Yarda

  • Политолог
  • Профессионал
  • *
  • Сообщений: 1335
  • Спасибо
  • -Отправлено: 266
  • -Получено: 548
  • Ни дня без дела
Этой вакциной?
Наше дело правое!

Оффлайн IGOR.IF

  • Новичок
  • **
  • Сообщений: 20
  • Спасибо
  • -Отправлено: 14
  • -Получено: 2
Підкажіть, з якої крупи  найкраще робити спирт для джину. Дякую

Оффлайн makrak80

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 2212
  • Спасибо
  • -Отправлено: 509
  • -Получено: 803
  • кулинар
Мабуть з муки ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Оффлайн andy

  • Политолог
  • Эксперт
  • *
  • Сообщений: 2775
  • Спасибо
  • -Отправлено: 340
  • -Получено: 540
IGOR.IF,  Самий крутий джин що я пробував на зустрічах був у Леонидовича.
К сожалению с ним связи нет, как и с Винокуром.
Спроси у Батарейкина, или у Гога.
У Гоги не знаю за джин, но самбука просто шедевр.
Насколько я понял, у всех основа для спирта сахар, а дальше умение травками играть. ;)
Деньги под ногами, сумей поднять.

Оффлайн Рамуальд

  • Постоялец
  • **
  • Сообщений: 131
  • Спасибо
  • -Отправлено: 95
  • -Получено: 57
  • Не ссым!
Хорошая новость. Швепс появился в продаже.

Оффлайн ДимаС

  • Модератор
  • Эксперт
  • *****
  • Сообщений: 2440
  • Спасибо
  • -Отправлено: 877
  • -Получено: 949
  • Бориспіль
Зараз як ніколи швепсів асортимент, що дуже радує)
Вже штук 7 куштував O0
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Оффлайн Батарейкин

  • Политолог
  • Эксперт
  • *
  • Сообщений: 13748
  • Спасибо
  • -Отправлено: 3196
  • -Получено: 2336
  • в Темные Времена хорошо видно Светлых Людей!!!
Зараз як ніколи швепсів асортимент, що дуже радує)
Вже штук 7 куштував
и все для джина подходят?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Оффлайн фотограф

  • Политолог
  • Профессионал
  • *
  • Сообщений: 1432
  • Спасибо
  • -Отправлено: 169
  • -Получено: 528
Зараз як ніколи швепсів асортимент, що дуже радує)
Вже штук 7 куштував
и все для джина подходят?
замість джина :D

Оффлайн Батарейкин

  • Политолог
  • Эксперт
  • *
  • Сообщений: 13748
  • Спасибо
  • -Отправлено: 3196
  • -Получено: 2336
  • в Темные Времена хорошо видно Светлых Людей!!!
замість джина
то краще зелений чай... або каркаде
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Оффлайн ДимаС

  • Модератор
  • Эксперт
  • *****
  • Сообщений: 2440
  • Спасибо
  • -Отправлено: 877
  • -Получено: 949
  • Бориспіль
Зараз як ніколи швепсів асортимент, що дуже радує)
Вже штук 7 куштував
и все для джина подходят?
Звісно всі, якщо ми про класичний тонік, я не люблю оті автоматизовані.
Звісно місцевий швепсі то саме дно - найсолодший з усіх.
Імпортний швепсі на голову краще.
Роял і раніше був супер.
Інші назви не пригадаю, але вони є зараз у форі та Сільпо у асортименті
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Оффлайн гуральник

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1537
  • Спасибо
  • -Отправлено: 505
  • -Получено: 540
  • Новачок
На превеликий жаль, я не робив точні записи вимочування бочки! Все нижче написане, моя пам'ять! Джин заливав звичайний. Рецепт викладений на форумі. Поки бочка почала працювати так як я того хотів, пройшло 3-4 роки! Цілеспрямована підготовка бочки до заливу джину почалася з заливу концентрованого мацерату ялівцю! Спирт (96%) розвів демінералізованою водою до 70% всипав велику кількість українського ялівцю, точну вагу на жаль не пам'ятаю. Поставив на мацерацію (14 днів). Розвів до 40% і залив в бочку на 2-3 місяці. Таку процедуру я робив кілька разів. Між заливом мацерату періодично заливав джин. Результат мене не задовільняв і я знову заливав мацерат! В свій час також шукав інфо про бочковий джин, наштовхнувся на тотальний дефіцит. Кого цікавить тема, задавайте питання, допоможу чим зможу.
Хтось пробував це повторити? :)
Якщо після 50 ваше життя вас не влаштовує, випий ще 50...

Оффлайн котХ

  • Новичок
  • **
  • Сообщений: 50
  • Спасибо
  • -Отправлено: 61
  • -Получено: 0
 Джин последнего приготовления имеет сладковатый привкус, что может повлиять? По ботанике поменялся поставщик корня дягиля и можжевельника. Остальное все по испытанному рецепту проверенному много раз.

Оффлайн ГОГа

  • Модератор
  • Эксперт
  • *****
  • Сообщений: 5534
  • Спасибо
  • -Отправлено: 1678
  • -Получено: 2790
  • Блин, как мало я знаю...
На это трудно дать ответ. Но скорее всего, что-то с самим спиртом. Навряд ли шишкоягоды или дягиль (настои - то дистиллировались) дали бы сладковатый привкус.
Единственный "грех" на земле - это глупость

Оффлайн vova0869

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 2284
  • Спасибо
  • -Отправлено: 1419
  • -Получено: 579
Нема можливостi мати бочку пiд джин .Настоював на дубових брусках рiк .Я не бачу сенсу насичувати бочку ароматом ялiвцю .