Зробив шпаргалку.
Може щось не правильно, то кажіть - виправлю.
Трохи добавлю до викладеного Grofer - ом:
Після мацераціі я зливаю настій, добавляю в траву 250мл води, перемішую, даю постояти пару хвилин і зливаю в настій.
Вибираю увесь бад'ян і кидаю його в настій
Добавляю в настій приблизно четверту частину "трави"
Голів не відбираю (спірт ректифікат використовується)
Відгоняю 700мл, а далі орієнтуюсь по запаху: відьираю в пляшечки по 50мл. За-звичай в мене виходить ще від 20 до 50 мл ( я роблю завжди на 5 літрів). Все, що потім- куди завгодно, але не в самбуку
Після розчинення фруктози, даю остити сиропу до 65-70 градусів і вливаю в сироп ароматний спірт.