Тринадцятий джин, це перша етикетка, яку я створив власноруч з 0! До цього мені усе робив знайомий дизайнер! За влучні поради та конструтивну критику хочу подякувати ДимаС! Над рецептурою 13 я ще працюю, так як взяв, як на мене, досить високу планку! Смак джина з бочки з кожним разом стає все округліший і м'якіший! Остання партія мала 43 градуси, хоча на смак 37,38! Звісно це суб'єктивно, але точно знаю одне, бочку і джин поєднувати варто однозначно! Незважаючи на те, що з сургучом крацюю не один рік, постійно відкриваю для себе маленькі хитрості! Після того, як ставиш печатку, потрібно відразу покласти пляшку до холодильника, так відбиток краще тримає форму і більше блиску!