Автор Тема: Оборудование для копчения  (Прочитано 53319 раз)

0 Пользователей и 5 Гостей просматривают эту тему.

Оффлайн ДимаС

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 2439
  • Спасибо
  • -Отправлено: 876
  • -Получено: 948
  • Бориспіль
Эту решетку хоть и неудобно мыть, но для копчения она подходит прекрасно.
Мыть можно, замочив на сутки в растворе щелочи, само отпадет все.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Оффлайн Сергей Леонидович

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 5531
  • Спасибо
  • -Отправлено: 4661
  • -Получено: 2258
  • Дуже люблю Життя!
Сьогодня покоптили  :D  Не здаємось!
« Последнее редактирование: 15-08-2022, 15:28:29 от Сергей Леонидович »
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Оффлайн ДимаС

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 2439
  • Спасибо
  • -Отправлено: 876
  • -Получено: 948
  • Бориспіль
Сьогодня покоптили    Не здаємось!
Ой молодці! Тримаємо кулачки за вас!

А який час та при якій температурі копчення йшло?
Бо у мене менше рівень виходить зазвичай кольору.

Моя стандартна схема має години півтори диму при 80С.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Оффлайн Сергей Леонидович

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 5531
  • Спасибо
  • -Отправлено: 4661
  • -Получено: 2258
  • Дуже люблю Життя!
Сьогодня покоптили    Не здаємось!
Ой молодці! Тримаємо кулачки за вас!

А який час та при якій температурі копчення йшло?
Бо у мене менше рівень виходить зазвичай кольору.

Моя стандартна схема має години півтори диму при 80С.
Дякую! Коптили годин з 12 (дві закладки тріски), при вуличній температурі, тобто 25-28 градусів, правда не безперервно, 6 годин, 18 годин перерва, знов 6 годин
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає