Автор Тема: РУЛЬКА свиная  (Прочитано 20121 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн Сергей Леонидович

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 5531
  • Спасибо
  • -Отправлено: 4662
  • -Получено: 2258
  • Дуже люблю Життя!
дякую за рецепт,слиною захлинувся! :D
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Оффлайн Antoni_Black

  • Модератор
  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1954
  • Спасибо
  • -Отправлено: 176
  • -Получено: 432
  • Легких путей не ищем!
Я хочу сделать на пиве! Но Гиннесс дорогой... своего темного пока нет. Надо думать рецепт...

добавлено: 17-02-2018, 22:02:32
И с тушёной  капустой как чехи и немцы...)))))
« Последнее редактирование: 28-02-2018, 12:38:26 от Antoni_Black »
Если люди не научатся помогать друг другу, то род человеческий исчезнет с лица земли.
 В. Скотт

Оффлайн Delta

  • Глобальный модератор
  • Эксперт
  • *****
  • Сообщений: 9161
  • Спасибо
  • -Отправлено: 1451
  • -Получено: 3053
Я хочу сделать на пиве! Но Гиннесс дорогой
И с тушёной  капустой как чехи и немцы..
Мужики...поройте форум...многие рецепты рульки уже вылаживались...ну и понятно я , многие пробовал делать... ;)
« Последнее редактирование: 28-02-2018, 12:39:01 от Antoni_Black »
Хочешь набраться опыта - купи грабли!
Обходя чужие грабли, Вы теряете драгоценный опыт!

Оффлайн vitallicheg

  • Политолог
  • Эксперт
  • *
  • Сообщений: 2727
  • Спасибо
  • -Отправлено: 381
  • -Получено: 780
Нужно делать сразу две, ато быстро заканчивается  :D
Кстати, если всё получилось как нужно, то кости просто вытягиваются руками, даже не разрезая рульку.

« Последнее редактирование: 17-02-2018, 22:23:31 от vitallicheg »

Оффлайн Delta

  • Глобальный модератор
  • Эксперт
  • *****
  • Сообщений: 9161
  • Спасибо
  • -Отправлено: 1451
  • -Получено: 3053
Объеденил...
Кстати свою первую делал, по первому посту ТС! :)
Хочешь набраться опыта - купи грабли!
Обходя чужие грабли, Вы теряете драгоценный опыт!

Оффлайн Snay

  • Новичок
  • **
  • Сообщений: 55
  • Спасибо
  • -Отправлено: 19
  • -Получено: 15
Рулька 1,5 кг, соль нитритная с водой
В таких стравах не можна використовувати нітритну сіль.

Оффлайн Snay

  • Новичок
  • **
  • Сообщений: 55
  • Спасибо
  • -Отправлено: 19
  • -Получено: 15
До речі, шикарно получається рулька зварена по технології су-від.
Рульку нашприцювати 10% р-ном солі в кількості 10% від маси. Натерти спеціями до смаку (я використовую готову суміш з Чехії), завакуумувати і варити. Зварену рульку розпакувати і запекти в духовці, або на грилі.
Температура - 80°С;
Час приготування - 8 год.
Зварену рульку можна охолодити, вкинувши у відро води з льодом на 6-8 годин, тоді вона може лежати в холодильнику пару тижнів, а перед вживанням розігріти на водяній бані, в духовці чи мікрохвильовці, вийняти з пакета і запекти.

добавлено: 06-04-2018, 11:16:51
І до питання з якої ноги, задньої чи передньої.
Якщо ви готуєте рульку - то тільки передня нога. В одному "чешському" рецепті писало що тільки ліва. :)
Якщо ви готуєте з задньої, тоді це не рулька, а гомілка. ;)

добавлено: 07-04-2018, 00:49:03
Сьогодні замаринував рульку.
Помиті, поголені і, навіть, трохи обсмалені.
Дві ліві й одна права. Або навпаки. :)
68839-0

Нашприцьовані сольовим розчином.
68841-1

Підготовка маринаду.
68843-2

Готовий маринад.
68845-3

Рульки в маринаді.
68847-4

Су-від. :)
68849-5

В понеділок будуть варитись, у середу - пектись.
« Последнее редактирование: 07-04-2018, 00:49:08 от Snay »

Оффлайн Snay

  • Новичок
  • **
  • Сообщений: 55
  • Спасибо
  • -Отправлено: 19
  • -Получено: 15
Розігріта в мікрохвильовці
69190-0

Запечена в духовці