Есть такое : вкусоароматика этих весьма жгучих перцев))))
А ти знаєшся на них? Я "захворів" цією темою, хочу замовити на наступний рік насіння. Тільки не знаю що замовляти
В цьому році не встиг, декілька сортів купив насіння з рук, сорти не дуже великих за розміром кущів, думав на балконі вирощувати. Мені дуже подобається пекучість, але от висушений перець мені не подобається, смак там однаковий, сушеного перця. Тому якщо складеться, на планах соуси ферментовані. Але проблема що ж пробувати висаджувати. Українські мені щось не мають якогось смаку особливого, їх я поїв в тому році достатньо. Той що виростив на підвіконні "не наш" різнокольоровий фіолетовий-червоний, пекучий як слід, але смак якогось одеколону
, а висушений як сухий, нічого не зберіглося від смаку ... Яка вона їх ароматика, може пробував різні сорти свіжого, не сушеного?