Купив собі мега круту скороварку. Хочу в ній зварити бограч. Може будуть у вас зауваження
Мультиварка-скороварка на 6 літрів. Реально мало би вийти 4-літра
1. Обжарюю бекон і витягую. Жир з бекону розтопиться.
2. Обжарюю цибулю.
3. Обжарюю нарізану напівкільцями моркву.
4. Кидаю мясо 600 гр. говядини, 600 гр. свинини і тримаю поки не википить вода.
5. Додаю паприку, швидко перемішуючи жарю 3 хв. Навіть виключаю режим жарки, щоб не пригоріла паприка.
6. Кидаю цілу картоплину, наливаю води щоб накрила все.
7. Включаю скороварку на 40 хв., на максимальний тиск 100 кілопаскаль. Температура 119С
8 Цілу картоплину розчавлюю, щоб розлізлася.
9. Додаю один(може два) червоних перці, дві столові ложки томатної пасти, дві нарізані каротоплини, часник, цілу петрушку з кропом, сіль.. Доливаю води так як мені подобажться, люблю як в чанахах.
9. Включаю на низькому тиску 20 хв.
10. Витягую петрушку та кріп. Додаю кльоцки(чіпетки), приправу з тюбіка до бограча, 2-ст. ложку рідкого диму та варю 3 хв. без тиску, щоб кльоци зварилися.
11.Додаю обжарений бекон з пункту 1.