Cергію, нове в BeerSmith3:
- трохи змінено інтерфейс, як по мені (я закачав 3-й на пробний період), то різниці практично не відчув.
- тепер можна розраховувати рецепти медовух, вина, сидру, це фактично єдине, що по-справжньому нове
- профіль води в 3-й версії інтегровано прямо в рецепт. Ну і шо з того? В 2-й версії розраховувати потрібний профіль і моніторити рН також було можливе і я на мене, теж зручно.
- можна встановлювати температури у рецепті для кількох кроків охмеління під час проведення вірпулу (це дуже важливо? )
- розширені списки хмелю, солодів, фруктів, соків, меду, введені стилі медовух, вина, сидру.
- тепер є хмарні сховища, досить великі (але не для всіх)
- ну і можна коригувати процес від висоти (атмосферного тиску), коригувати профіль води для промивки, і трохи змінено запис самого процесу
Якщо не варитимеш медовух і не робитимеш сидру, якщо вино робитимеш по своїй технології - то третя версія не коштує тих 35 USD.
Особливих переваг я не помітив.
Мало того, інтерфейс в версії 2 мені подобається трішечки більше (може я просто звик до нього? )))