Сорри за затримку
Russian Imperial Stout - 17 л
SG - 1.100/23.7 plato
IBU - 74
Зерно:
Pale malt (Bestmalz) - 4,5 кг
Flaked oats - 1,0 кг
Crystal 60 - 0,5 кг
Crystal 90 - 0,5 кг
Melanoidin - 0,5 кг
Special B (саморобний) - 0,5 кг
Roasted barley (саморобний) - 0,3 кг
Carafa III - 0,25 кг
Хміль:
Nothern brewer - 50 гр на варку 60 хв.
Saaz - 40 гр на варку 10 хв.
Дріжжі:
Lallemand Nottingham - стартер 1,5 л
Затирання:
64
0 - 90 хв
Мешаут - 15 хв
Ферментація одна, без переливу на вторинну в кімнатній температурі - 22-24
0С
FG не памятаю бо журнал як правило не веду. Не особливо цікаво скільки там чого, аби було смано. Бродило 3 тиждні. Ось вроді і все