Спрбую оживити тему. Я являюся прихильником хос і ось мій рецепт: кукурудзяна крупа і зелений ячмінний мелений солод 1:1, заливаю горячою водою 45-50гр і чекаю доки не остине до 30. Потім додаю доксациклін у розрахунку 1твб на 5л браги і сухі хлібопекарські дріжджі 15гр на 5л браги, ставлю під гідрозатвор. Бродити починає через 6-12год, і бродить 1-2тижні. Потім переганяю прямим нагрівом на бкм без дефлегматора. Другий перегон на бкм із насадкою і царгою 28 1м, дробно. Чуть не забув, гіромодуль 1:4.. На виході шикарний продукт.
Хочу добавити, що 1 з 10 браг закисає, тоді треба добавити дріжджів і продовжити бродіння. Потім перегнати перший раз, провуглювати і 2 раз на рк.
Вихід в 1 випадку 250-270-280ас, раз було 300+ас.
Якщо брага закисла 200-220ас. Так що практика наше все