Правила форума
0 Пользователей и 2 Гостей просматривают эту тему.
Став не переганяючи
Постав хоч з літр на щепу з аерацією на рік - два
Десь Дельта писав, що ставив хороший продукт після НБК в бочку
Такий же самий експеримент зробив з Ізабельного СС з під НБК. Результат не дуже. Як на мене то за сильно головами пахне
досить міцного яблучного вина
Кілька разів писали про те, що яблучну брагу краще переганяти одразу після зброджування.В наявності є близько 15 літрів досить міцного яблучного вина, зробленого минулого року. Хіба не може вийти нічого доброго, якщо перегнати його?
Градус какой ? Ты что туда сахар добавлял ?
градусів 10-12 буде
А что есть сорта яблок с высокой сахаристостью ?
Сок из яблок показал 22 бри.
Тогда перегоняй,