Всім привіт!Читаю цей прекрасний форум вже 2 й тиждень,голова йде кругом.Раніше думав, що мій апарат-вершина технічноі думки,як жеж помилявся!Прошу дуже какашками не кидатись за такі дебільні питання(не так то легко іх писати),але з чогось треба починати.
Отже:як можна правильно переробити той чермет,що ще вчора я гордо називав АПАРАТ

,з мінімальними потратами для цілей перегона цукрових,іноді виноградних,а на майбутнє і зернових браг.
Вводні дані такі:1.єсть руки зтого місця, шо треба+кум сварний від бога
2.літня кухня 10м2+водопровід+газ+380в,40А.
3.дике бажання зробити шось путнє
4.Розміри куба 50/50/30,холодильника ф45,Н=60см,товщ.1,5мм.
Ви звичайно скажете,пиши конкретику,що ти хочеш,ну так після читання форума я й сам не знаю(вірніше хочу все і бажано одразу:і норм.перегонний куб і РК),але наразі з фінансами тяжко,тому прийдеться мудрувати