Автор Тема: Барбарис, "годжи" водочка  (Прочитано 1208 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн groferАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1652
  • Спасибо
  • -Отправлено: 681
  • -Получено: 448
Купив два пакетики по 10 гр барбарису. Купив випадково, преплутав по малюнку з перцем-горошком.  ???

Так як подіти його не мав куди, - залляв його 500 мл сортировки.
простояв він місяць без діла, раз поробував 20 гр, на смак вийшло як концентрат кампоту з сушених фруктів. Після того почав експерементувати, по 10 мл доливав до пів літрової чистої сортировки, і відповідно перевіряти на смак. В кількості 50 мл на півлітру смак барбарису почав проявлятися, але щось не вистачало.... 
  По рецептам IgorKip , вирішив теж добавити калгану  ;). Ніби вийшло так нічого собі.
На пятилітрову бутилку ( в таких з Італії привозять їх вино)-
500 мл 40% настойки барбарису (20 гр гожди)
150 мл 40% настойки калгану (40гр калгану на 1000мл)
Довести це все до 5000 мл сортровкою 40%

Щось цікаве є в цій горілці, калган не проявляє себе, але як сірий кардинал контролює смак напою. :)

PS Я просто стартанув нову тему, якої ще не було на цьому форумі. Хто хоче попорбувати і щось змінити, добавити в рецепт, - пишіть.
« Последнее редактирование: 25-03-2015, 22:29:36 от grofer »

Оффлайн Олежище

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 2245
  • Спасибо
  • -Отправлено: 676
  • -Получено: 943
  • Любитель рыбалки
Барбарис и годжи абсолютно разные растения и ягоды с абсолютно разным вкусом. Просто 8 марта насобирл 1л барбариса, довольно кислые красные ягоды без особого аромата, хотя кто тот аромат 8 числа разберет, рядом с ухой и шашлыками?
Пока стоят в холодильнике, спасибо что напомнил :)

Оффлайн groferАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1652
  • Спасибо
  • -Отправлено: 681
  • -Получено: 448

Оффлайн Олежище

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 2245
  • Спасибо
  • -Отправлено: 676
  • -Получено: 943
  • Любитель рыбалки
grofer,
:D :D :D

Оффлайн groferАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1652
  • Спасибо
  • -Отправлено: 681
  • -Получено: 448
Рецепт з барбарису, сушеного. Того що продається в пакетиках по 10гр.
А "годжи" я взяв в лапки,  так звучить цікавіше.  :D

Оффлайн Олежище

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 2245
  • Спасибо
  • -Отправлено: 676
  • -Получено: 943
  • Любитель рыбалки
Я не зрозумів, чи був то барбаріс, або годжі, але хай буде мир та злагода, дякую любий друже. :D Без всілякий лапок.

Оффлайн groferАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1652
  • Спасибо
  • -Отправлено: 681
  • -Получено: 448
Корегування рецепту:
Калгану потрібно менше, в моїх концентраціях- краще замість 200мл дати 150.
Інакше він перекрикує барбарис.