Купив два пакетики по 10 гр барбарису. Купив випадково, преплутав по малюнку з перцем-горошком.
Так як подіти його не мав куди, - залляв його 500 мл сортировки.
простояв він місяць без діла, раз поробував 20 гр, на смак вийшло як концентрат кампоту з сушених фруктів. Після того почав експерементувати, по 10 мл доливав до пів літрової чистої сортировки, і відповідно перевіряти на смак. В кількості 50 мл на півлітру смак барбарису почав проявлятися, але щось не вистачало....
По рецептам
IgorKip , вирішив теж добавити калгану
. Ніби вийшло так нічого собі.
На пятилітрову бутилку ( в таких з Італії привозять їх вино)-
500 мл 40% настойки
барбарису (20 гр гожди)
150 мл 40% настойки
калгану (40гр калгану на 1000мл)
Довести це все до 5000 мл сортровкою 40%
Щось цікаве є в цій горілці, калган не проявляє себе, але як сірий кардинал контролює смак напою.
PS Я просто стартанув нову тему, якої ще не було на цьому форумі. Хто хоче попорбувати і щось змінити, добавити в рецепт, - пишіть.