Розвів свій спирт до 40*
який спирт? - нафта, цукор, зерно (яке саме)??
-
на смак пече!
до дегустації за як мінімум пів години, заборонено вживати продукти, які містять кислоти та луги. Те ж саме яблуко чи мандарин, оголюють смакові рецептори, які активно акцентують увагу на порції алкоголю
1 - горілка, як і "норма 75% готовності" бетону, має устаканюватись 28 днів.
2 - усе це забивання справжності
3 - ні!!!
4 - ні
5 - як варіант
при поганому продукті 6 - на поганій цифрі закінчив! )))
7 - береш ХОРОШУ пшеницю, наприклад харківську (сам так роблю, т.я. кримська ...далеко). Опилюєш її добром українських рук. Очищуєш від сепаратизму та іншого хламу. Змиваєш цей бруд подалі від України... Пророщуєш, в т.ч. ячмінь та жито...
Захоплююче дробиш таку ж саму хорошу пшеницю. ...Розварюєш, охолоджуєш до бажаних 65-68град. Вносиш неперевершене молочко солодової насолоди. Перемішуючи, надихаєш процесс добром та бажанням... Півтори-дві години, і ... даєш голодним
мАскалЯм дріжжям усе це перетворити у 10-12%% склад майбутнього і неперевершеного...
...ПГ, куб, барботер, дистилятор, надалі - куб, РК та ін. електронні прибамбаси, зроблять з перших шести пунктів - прочерки