Не чекав поки вистоїться, перед цим роздрібнив все через ручну м'ясорубку майже до пилюки, і перегнав.
Пишу вже після дегустації
П'ять по 25, і ще 25 чекає на столі....
Напій вийшов трохи кращий, ніж я очікував.
Запах ніжний, паралельно нюхав сортировку, яка пішла в основу.Якщо запах порівняти з об'ємом, то сортировка нагадує річковий камінь, овальний, місцями полірований, але виступаючий за межі погара, а "Святкова"- це тиша, гладь, і ніяких виступів.
Так само і смак. Пускаєш на язик , і вона сама йде далі, лишаючи після себе тільки приємні відчуття.
Як я робив:
Йшов по схемі
Гог-Магога в темі про джин.
Залив двома літрами 70%:
Коріандр 43.7 гр
Кмин 10 гр
Бад'ян 5.95 гр
Вистояти.
Розвести до 45%, та перегнати. Відібрати 20мл голови, та 1000мл на малій швидкості.
Додавати по 82 мл на кожні 10 літрів сортировки.
Робив по прикладу-
3Тільки цукру не давав, вона і так солодка.