Автор Тема: Вінницька особлива та Святкова  (Прочитано 33928 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн groferАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1652
  • Спасибо
  • -Отправлено: 681
  • -Получено: 448
кардамоном
;) немає там його  :)

Багато хто чує цедру лимону. Її теж немає.

Оффлайн gurmanvn

  • Опытный
  • ***
  • Сообщений: 335
  • Спасибо
  • -Отправлено: 134
  • -Получено: 42
Смак дійсно незвичайний , то що я відчув для мене був кардамон   ;)
Алкаголь - это анестезия в операции под названием жизнь

Оффлайн groferАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1652
  • Спасибо
  • -Отправлено: 681
  • -Получено: 448
будете повторювати рецепт, - старайтеся зважувати точно як описано в  першому повідомленні цієї теми. Особливо це стосуєтьться, тих хто вже пробував мою версію.

Я цього разу бадян додав не 5.95 гр, а на грам більше (так відламався  :)  )
 >:( Зіпсував весь концентрат. Тепер пре бадян з всього набору запахів.  >:(

п.с. hachok , тобі як на смак?
« Последнее редактирование: 10-12-2015, 16:14:25 от grofer »

Оффлайн hachok

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1089
  • Спасибо
  • -Отправлено: 332
  • -Получено: 298
мені сподобалось))) , там аромат досить нііііжненький і відчувається післясмаком
а взагаліто любитель якраз всяких анісів-бадянів)) і самбук

добавлено: 10-12-2015, 22:34:42
ЗІ зараз схожу щераз перепробую ))))

Оффлайн Сергей Леонидович

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 5531
  • Спасибо
  • -Отправлено: 4662
  • -Получено: 2258
  • Дуже люблю Життя!
Не чекав поки вистоїться, перед цим роздрібнив все через ручну м'ясорубку майже до пилюки, і перегнав.
Можно кофемолкой?
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Оффлайн groferАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1652
  • Спасибо
  • -Отправлено: 681
  • -Получено: 448
Не чекав поки вистоїться, перед цим роздрібнив все через ручну м'ясорубку майже до пилюки, і перегнав.
Можно кофемолкой?
Я останній раз молов блендером.
 Всі інгредієнти завязував у марлевий мішочок та варив разом з настоєм.

Оффлайн Сергей Леонидович

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 5531
  • Спасибо
  • -Отправлено: 4662
  • -Получено: 2258
  • Дуже люблю Життя!
Без мешочка хуже?
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Оффлайн groferАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1652
  • Спасибо
  • -Отправлено: 681
  • -Получено: 448
Місцями може приваритись до дна.
Взагалі пробуй,  коли тіло відбираєш, то не пригорить ніяк,  бо мінімальний вогонь на найменшій комфорці.
А от коли хвости і досуха,  то там потрібно кочегарити - ось тоді марля і пригодиться.

Оффлайн Сергей Леонидович

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 5531
  • Спасибо
  • -Отправлено: 4662
  • -Получено: 2258
  • Дуже люблю Життя!
Дякую за поради!Вже змолов,завтра спробую зробить!Сподіваюся що вдасться! :D
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Оффлайн groferАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1652
  • Спасибо
  • -Отправлено: 681
  • -Получено: 448
Головне не спіши відбирати тіло. 
Та більше літра не бери.

Оффлайн Сергей Леонидович

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 5531
  • Спасибо
  • -Отправлено: 4662
  • -Получено: 2258
  • Дуже люблю Життя!
Ще одне питання:можно ці спеціі на ніч в бутлі залишити,чи обов'язково одразу в куб?

добавлено: 21-12-2015, 21:57:59
Головне не спіши відбирати тіло. 
Та більше літра не бери.
Це я зрозумів!Тількі в мене нема такої ємності щоб робити літр,я втричі зробив
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Оффлайн groferАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1652
  • Спасибо
  • -Отправлено: 681
  • -Получено: 448
Так , вони мають певний час настоятися,  то я терпіння не мав,  тому і перегнав.  Пару днів піде їм на користь  :)

Оффлайн Сергей Леонидович

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 5531
  • Спасибо
  • -Отправлено: 4662
  • -Получено: 2258
  • Дуже люблю Життя!
дякую за відповіді! :D

добавлено: 22-12-2015, 18:34:43
Дякую дуже!Зробив,розвів,спробоував-це бомба!Чесно кажучі,пробував обережно,розвів на літру,зараз біжу розводить 10 літрів!Ще раз щиро дякую за рецепт та консультаціі! :)
« Последнее редактирование: 22-12-2015, 18:34:43 от Сергей Леонидович »
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Оффлайн crofNN

  • Политолог
  • Профессионал
  • *
  • Сообщений: 1449
  • Спасибо
  • -Отправлено: 712
  • -Получено: 293
Шось усе ніяк не зберуся спробувати зробити. Але все попереду :)
Технология производства водки настолько примитивна, что нарушить ее практически невозможно. (с) mak210

Оффлайн groferАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1652
  • Спасибо
  • -Отправлено: 681
  • -Получено: 448
Як би не гарно пахнув концентрат Святкової,  все буде залежати від основної складової,  тобто від сортировки.  Якщо вона має свій смак і запах,  то він перейде у готову Святкову.

Не забувайте про це.   :)

Чесно,  ще не пробував додавати до дистиляту.  Можливо,  так як у Хреновусі,  додасть шарму.   :)
PS
Сьогодні, Анни. В мене дочка Анна, я мало того... :o
« Последнее редактирование: 22-12-2015, 21:51:19 от grofer »