Автор Тема: Переработка "Хвостов"  (Прочитано 4623 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн Олежище

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 2198
  • Спасибо
  • -Отправлено: 635
  • -Получено: 833
  • Любитель рыбалки
Не виходить , при 500 мл колона зупиняється, тому що тиск піднімається вище 600 мм в. ст.
Ну так мощность нагрева снизь при отборе хвостов, и все будет ОК.

Оффлайн grofer

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1613
  • Спасибо
  • -Отправлено: 566
  • -Получено: 403
А на якість продукту як вплине?
Потрібно пробувати, напевно все буде Ок, але потрібно бути біля колони при переході на хвости. В мене три клапани, я не часто бігаю до апарату.  :)

Оффлайн Delta

  • Глобальный модератор
  • Эксперт
  • *****
  • Сообщений: 7939
  • Спасибо
  • -Отправлено: 839
  • -Получено: 2066
В мене три клапани, я не часто бігаю до апарату.  :)
Хочешь набраться опыта - купи грабли!
Обходя чужие грабли, Вы теряете драгоценный опыт!

Оффлайн antipa

  • Политолог
  • Опытный
  • *
  • Сообщений: 474
  • Спасибо
  • -Отправлено: 851
  • -Получено: 71
Відібране тіло залити в куб та на гарячу відібрати голови в кількості 500мл
А поясни як це на гарячу відібрати голови.
пс: назбиралося хвостів цукрових, хочу переплавити.

Оффлайн grofer

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1613
  • Спасибо
  • -Отправлено: 566
  • -Получено: 403
А поясни як це на гарячу відібрати голови.
1.Відібране тіло залити в куб та на гарячу відібрати голови в кількості 500мл.
2.Розвести спирт у кубі водою до 30-40'

Не розбавляючи.  :)
Хвости після ректифікацій, чи дистиляцій?

Оффлайн antipa

  • Политолог
  • Опытный
  • *
  • Сообщений: 474
  • Спасибо
  • -Отправлено: 851
  • -Получено: 71
Хвости після ректифікацій, чи дистиляцій?
Хвости після ректифікаціЇ

Оффлайн Батарейкин

  • Политолог
  • Эксперт
  • *
  • Сообщений: 10249
  • Спасибо
  • -Отправлено: 2390
  • -Получено: 1502
  • Лучшее Враг Хорошего!!!
Хвости після ректифікаціЇ
не заморачивайся.
разведи до 40 и ректифицируй по обычной схеме.

на горячую борятся :
-со "жгучестью" спирта от некачественного сахара.
-и головами , что бы уменьшить время отбора голов
Со Мною спорить БЕСПОЛЕЗНО!!!

Оффлайн grofer

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1613
  • Спасибо
  • -Отправлено: 566
  • -Получено: 403
мене в хвостах не влаштовує запах та смак, вони специфічні.
Хто не знає, тому супер горілка.  :)

Оффлайн Батарейкин

  • Политолог
  • Эксперт
  • *
  • Сообщений: 10249
  • Спасибо
  • -Отправлено: 2390
  • -Получено: 1502
  • Лучшее Враг Хорошего!!!
мене в хвостах не влаштовує запах та смак, вони специфічні.
сразу в хвостах? или после последующей перегонки

и опять же что называть хвостами? подхвостниками....
я знаю товарищей которые товарный спирт отбирают до 91 в кубе
я знаю товарищей которые товарный спирт отбирают до 94 в кубе
я знаю товарищей которые товарный спирт отбирают до 96 в кубе
но некоторые из них и всю сивуху прогоняют через насадку.

я при рк2 до 98 отбирал. при этом сивуху всегда вниз сбрасываю и потом чистой водой пропариваю колону


Хто не знає, тому супер горілка.  :)
особенно когда на шару!)))
ты кстати сейчас кто ректификаторщик или дистилляторщик?
Со Мною спорить БЕСПОЛЕЗНО!!!

Оффлайн Delta

  • Глобальный модератор
  • Эксперт
  • *****
  • Сообщений: 7939
  • Спасибо
  • -Отправлено: 839
  • -Получено: 2066
Хвости після ректифікаціЇ
разведи до 40 и ректифицируй по обычной схеме.
Я бы не советовал...Может antipa, говорит за "подхвостники"?
Хочешь набраться опыта - купи грабли!
Обходя чужие грабли, Вы теряете драгоценный опыт!

Оффлайн grofer

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1613
  • Спасибо
  • -Отправлено: 566
  • -Получено: 403
ты кстати сейчас кто ректификаторщик или дистилляторщик?
ректифікаторщик, але на великі свята попиваю свої минулорічні дистиляти, ті що не влізли у бочку.  :)

Онлайн Микола Григорович

  • Политолог
  • Эксперт
  • *
  • Сообщений: 3467
  • Спасибо
  • -Отправлено: 638
  • -Получено: 458
  • Це не моя фотографія, а пана Заглоби.
Хвостатий спирт (це той, що від 95-96 град. до 98--99 град. в кубі), ІМХО, слід підмішувати в СС перед першою ректифікацією і не паритись. Кубовий остаток, звісно, в унітаз. Чи я, як завжди, щось пропустив?

Оффлайн grofer

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1613
  • Спасибо
  • -Отправлено: 566
  • -Получено: 403
говорит за "подхвостники"?
Хвости та підхвостом.  :)
Розпиши, будь добрий, що це і яка різниця. Бо я до цих пір в цьому не зовсім розуміюся.  :-[

Онлайн Микола Григорович

  • Политолог
  • Эксперт
  • *
  • Сообщений: 3467
  • Спасибо
  • -Отправлено: 638
  • -Получено: 458
  • Це не моя фотографія, а пана Заглоби.
я при рк2 до 98 отбирал.
А що воно за РК2. коли в кубі 98? :D

Оффлайн Delta

  • Глобальный модератор
  • Эксперт
  • *****
  • Сообщений: 7939
  • Спасибо
  • -Отправлено: 839
  • -Получено: 2066
Розпиши, будь добрий, що це і яка різниця. Бо я до цих пір в цьому не зовсім розуміюся. 
Я відбираю спирт до 94*С у кубіку...з 94 до 98*С це спирт, з явним запашком сивухи...його я відбираю окремо й додаю у слідуючу РК...(це підхвостники...)Все що після 98*С, я запираю у колоні й промиваю її тими залишками, а це десь 0,5-0,7 літра...(це хвости...)
Якось так! ;)
Хочешь набраться опыта - купи грабли!
Обходя чужие грабли, Вы теряете драгоценный опыт!