Автор Тема: Переработка "Хвостов"  (Прочитано 7536 раз)

0 Пользователей и 2 Гостей просматривают эту тему.

Оффлайн Олежище

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 2245
  • Спасибо
  • -Отправлено: 676
  • -Получено: 943
  • Любитель рыбалки
Не виходить , при 500 мл колона зупиняється, тому що тиск піднімається вище 600 мм в. ст.
Ну так мощность нагрева снизь при отборе хвостов, и все будет ОК.

Оффлайн grofer

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1652
  • Спасибо
  • -Отправлено: 681
  • -Получено: 448
А на якість продукту як вплине?
Потрібно пробувати, напевно все буде Ок, але потрібно бути біля колони при переході на хвости. В мене три клапани, я не часто бігаю до апарату.  :)

Оффлайн Delta

  • Глобальный модератор
  • Эксперт
  • *****
  • Сообщений: 9161
  • Спасибо
  • -Отправлено: 1451
  • -Получено: 3053
В мене три клапани, я не часто бігаю до апарату.  :)
Хочешь набраться опыта - купи грабли!
Обходя чужие грабли, Вы теряете драгоценный опыт!

Оффлайн antipa

  • Политолог
  • Опытный
  • *
  • Сообщений: 481
  • Спасибо
  • -Отправлено: 879
  • -Получено: 73
Відібране тіло залити в куб та на гарячу відібрати голови в кількості 500мл
А поясни як це на гарячу відібрати голови.
пс: назбиралося хвостів цукрових, хочу переплавити.

Оффлайн grofer

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1652
  • Спасибо
  • -Отправлено: 681
  • -Получено: 448
А поясни як це на гарячу відібрати голови.
1.Відібране тіло залити в куб та на гарячу відібрати голови в кількості 500мл.
2.Розвести спирт у кубі водою до 30-40'

Не розбавляючи.  :)
Хвости після ректифікацій, чи дистиляцій?

Оффлайн antipa

  • Политолог
  • Опытный
  • *
  • Сообщений: 481
  • Спасибо
  • -Отправлено: 879
  • -Получено: 73
Хвости після ректифікацій, чи дистиляцій?
Хвости після ректифікаціЇ

Оффлайн Батарейкин

  • Политолог
  • Эксперт
  • *
  • Сообщений: 13748
  • Спасибо
  • -Отправлено: 3196
  • -Получено: 2336
  • в Темные Времена хорошо видно Светлых Людей!!!
Хвости після ректифікаціЇ
не заморачивайся.
разведи до 40 и ректифицируй по обычной схеме.

на горячую борятся :
-со "жгучестью" спирта от некачественного сахара.
-и головами , что бы уменьшить время отбора голов
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Оффлайн grofer

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1652
  • Спасибо
  • -Отправлено: 681
  • -Получено: 448
мене в хвостах не влаштовує запах та смак, вони специфічні.
Хто не знає, тому супер горілка.  :)

Оффлайн Батарейкин

  • Политолог
  • Эксперт
  • *
  • Сообщений: 13748
  • Спасибо
  • -Отправлено: 3196
  • -Получено: 2336
  • в Темные Времена хорошо видно Светлых Людей!!!
мене в хвостах не влаштовує запах та смак, вони специфічні.
сразу в хвостах? или после последующей перегонки

и опять же что называть хвостами? подхвостниками....
я знаю товарищей которые товарный спирт отбирают до 91 в кубе
я знаю товарищей которые товарный спирт отбирают до 94 в кубе
я знаю товарищей которые товарный спирт отбирают до 96 в кубе
но некоторые из них и всю сивуху прогоняют через насадку.

я при рк2 до 98 отбирал. при этом сивуху всегда вниз сбрасываю и потом чистой водой пропариваю колону


Хто не знає, тому супер горілка.  :)
особенно когда на шару!)))
ты кстати сейчас кто ректификаторщик или дистилляторщик?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Оффлайн Delta

  • Глобальный модератор
  • Эксперт
  • *****
  • Сообщений: 9161
  • Спасибо
  • -Отправлено: 1451
  • -Получено: 3053
Хвости після ректифікаціЇ
разведи до 40 и ректифицируй по обычной схеме.
Я бы не советовал...Может antipa, говорит за "подхвостники"?
Хочешь набраться опыта - купи грабли!
Обходя чужие грабли, Вы теряете драгоценный опыт!

Оффлайн grofer

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1652
  • Спасибо
  • -Отправлено: 681
  • -Получено: 448
ты кстати сейчас кто ректификаторщик или дистилляторщик?
ректифікаторщик, але на великі свята попиваю свої минулорічні дистиляти, ті що не влізли у бочку.  :)

Оффлайн Микола Григорович

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 3849
  • Спасибо
  • -Отправлено: 700
  • -Получено: 480
  • Жыве Беларусь.
Хвостатий спирт (це той, що від 95-96 град. до 98--99 град. в кубі), ІМХО, слід підмішувати в СС перед першою ректифікацією і не паритись. Кубовий остаток, звісно, в унітаз. Чи я, як завжди, щось пропустив?
Смеяться, право, не грешно над всем, что кажется смешно.

Оффлайн grofer

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1652
  • Спасибо
  • -Отправлено: 681
  • -Получено: 448
говорит за "подхвостники"?
Хвости та підхвостом.  :)
Розпиши, будь добрий, що це і яка різниця. Бо я до цих пір в цьому не зовсім розуміюся.  :-[

Оффлайн Микола Григорович

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 3849
  • Спасибо
  • -Отправлено: 700
  • -Получено: 480
  • Жыве Беларусь.
я при рк2 до 98 отбирал.
А що воно за РК2. коли в кубі 98? :D
Смеяться, право, не грешно над всем, что кажется смешно.

Оффлайн Delta

  • Глобальный модератор
  • Эксперт
  • *****
  • Сообщений: 9161
  • Спасибо
  • -Отправлено: 1451
  • -Получено: 3053
Розпиши, будь добрий, що це і яка різниця. Бо я до цих пір в цьому не зовсім розуміюся. 
Я відбираю спирт до 94*С у кубіку...з 94 до 98*С це спирт, з явним запашком сивухи...його я відбираю окремо й додаю у слідуючу РК...(це підхвостники...)Все що після 98*С, я запираю у колоні й промиваю її тими залишками, а це десь 0,5-0,7 літра...(це хвости...)
Якось так! ;)
Хочешь набраться опыта - купи грабли!
Обходя чужие грабли, Вы теряете драгоценный опыт!