Автор Тема: Быстрый "бурбон"  (Прочитано 10216 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн Dedok56

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 518
  • Спасибо
  • -Отправлено: 167
  • -Получено: 94
  • насчёт спиртного – норму знаю но выпить столько не
Не помогло - Дуб!
Фильтрование частично забирает дуб-на себе испытывал, но частично. Вероятно проще опять перегнать...

Оффлайн mam

  • Новичок
  • **
  • Сообщений: 70
  • Спасибо
  • -Отправлено: 72
  • -Получено: 11
Спасибо. Буду прбовать.

Оффлайн фотографАвтор темы

  • Политолог
  • Профессионал
  • *
  • Сообщений: 1432
  • Спасибо
  • -Отправлено: 169
  • -Получено: 528
Выгони ещё и разбавь

Оффлайн Raha

  • Новичок
  • **
  • Сообщений: 28
  • Спасибо
  • -Отправлено: 12
  • -Получено: 8
Зараз стоїть два затора з кукурудзяної крупи. З першим все нормально - жовтенька, жваво булькає та пузириться, пахне приємно. А ось друга... теж жваво булькає та пузириться, але є трошки зелена нотка кольору та запах не дуже приємна. В другу дріжжі добавив тільки сьогодні, бродіння почалося майже одразу. Як взагалі виглядає якщо брага прокисла чи заражена?

Оффлайн makrak80

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 2212
  • Спасибо
  • -Отправлено: 509
  • -Получено: 803
  • кулинар
Як взагалі виглядає якщо брага прокисла чи заражена?
Запах блевотины и белая плёнка на поверхности.
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Оффлайн Raha

  • Новичок
  • **
  • Сообщений: 28
  • Спасибо
  • -Отправлено: 12
  • -Получено: 8
Запах блевотины и белая плёнка на поверхности.

Здається немає такого, просто запах якись дивний. У першої браги запах різкий спиртовий з духмяними кукурудзяними нотками, а у другої теж різкий спиртовий, але духмяні кукурудзяні нотки не так виражені і є ще якийсь дивний неприємний запах. Справа в тому, що друга брага охолоджувалась до потрібних мені 26 градусів (при такій температурі я дріжжі вносив) десь годин 10, за цей цас повільно проходило осахарювання та я їздив за дріжжами. Думаю, що за цей час там могла розмножитись якась гидота, що і додає той дивний запах. Але сподіваюсь, що бурхливе бродіння приб'є ту кокуруючу гидоту, чи підлвищення рівня спирту чи зменшення кількості їжі її вб'є. Все одно неприємно, засмучує.

Оффлайн makrak80

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 2212
  • Спасибо
  • -Отправлено: 509
  • -Получено: 803
  • кулинар
Raha,  брось капсулу доксициклина , на всякий случай,если есть сомнения.При горячем осахаривании я всегда оставляю на ночь , никогда затор не скисал.
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Оффлайн огник

  • Мастер
  • ****
  • Сообщений: 911
  • Спасибо
  • -Отправлено: 492
  • -Получено: 239
Після провіювання гречки лишилось два мішки не кондиційної. Хтось робив дистилят із гречки ?  :D
Смерть Пуйлу.

Оффлайн Игорь_Днепр

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 746
  • Спасибо
  • -Отправлено: 283
  • -Получено: 196
  • Дубовая щепа 380662115315 (VIBER,Telegram) или ЛС
Raha,  брось капсулу доксициклина
я бросаю вместе с глюколатом, никогда не закисает
Дубовая щепа - 380662115315 (VIBER,Telegram) или ЛС

Я не знаю когда ТОЧНО день самогонщика, но я ТОЧНО знаю как его отметить.
Людина не скотина-більше відра не вип'є.

Оффлайн Dedok56

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 518
  • Спасибо
  • -Отправлено: 167
  • -Получено: 94
  • насчёт спиртного – норму знаю но выпить столько не
Хтось робив дистилят із гречки ?
Конечно! Даже тема есть на ХД...

Оффлайн Взводатор

  • Новичок
  • **
  • Сообщений: 84
  • Спасибо
  • -Отправлено: 2
  • -Получено: 16
  • Будьмо!
Якщо мені потрібно терміново настояти на дубі або травах (абсент, наприклад), то є два варіанти:
1. Наливаю сем в куб (скороварку), під'єдную зворотній холодильник і трохи проварюю в залежності від бажаної міцності. Охолодження самостійне.
2. При другій перегонці додаю тріски та/або трави в останній сухопарник. Він може бути або традиційний, якщо треба тільки аромати, або перевернутий, якщо треба і колір.
Немає нічого практичнішого за хорошу теорію!

Оффлайн antipa

  • Политолог
  • Опытный
  • *
  • Сообщений: 481
  • Спасибо
  • -Отправлено: 879
  • -Получено: 73
Перегнал (отцеживал дробину). При первом перегоне брал до 10 градусов в струе, при втором до 45.

 Дико извиняюсь, я чайник в нашем деле, но у меня вопрос: при втором перегоне понял, что хвосты отсекли, а как с головами?

Оффлайн DimkaZho

  • Профессионал
  • *****
  • Забанен!
  • Сообщений: 1384
  • Спасибо
  • -Отправлено: 283
  • -Получено: 214
  • http://distill.in.ua
    • Изготовление оборудования из нержавеющей стали +380567901707
Отбирай по запаху

Оффлайн antipa

  • Политолог
  • Опытный
  • *
  • Сообщений: 481
  • Спасибо
  • -Отправлено: 879
  • -Получено: 73
 Понял, все по «чуйке» :)
То что вкусно пахнет -- берем. А не пропустим что-то особенное, на что обратить внимание?
Крупу и ячменный солод уже купил, весло доделаю и буду варить :)

Оффлайн Delta

  • Глобальный модератор
  • Эксперт
  • *****
  • Сообщений: 9161
  • Спасибо
  • -Отправлено: 1451
  • -Получено: 3053
а как с головами?
antipa, отбери в мелкую посуду грамм по 30-50 отдельно, порционно...А дальше будешь посмотреть что с ними делать, что в купаж, а что в мангал! ;)
Вкусностей в бурбоне много в головах...тут только купаж, после процесса! 8)
Хочешь набраться опыта - купи грабли!
Обходя чужие грабли, Вы теряете драгоценный опыт!