Автор Тема: Быстрый "бурбон"  (Прочитано 6831 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн фотографАвтор темы

  • Мастер
  • ****
  • Сообщений: 796
  • Спасибо
  • -Отправлено: 68
  • -Получено: 296
Куб у мене з непрямым нагрівом. А на смакові властивості краще з дробиною переганяти, чи ні
Хз, я не пам'ятаю, чи колись гнав без дробини.  Спробуй відібрати  так вонючери,  це головне.  Без цього все дарма... Просто спробуй один раз, потім те, що відібрав  з першої частини розведеш водою та нюхнеш - ну відпишись, будь ласка...

Оффлайн antipa

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 547
  • Спасибо
  • -Отправлено: 822
  • -Получено: 74
В чому тоді проблема?
Дробину в куб. Якщо рахуєш що досить густе, то добав води, щоб виключити надмірне висихання каші у кубі в кінці дистиляції.

 Треба тоді пробувати.

Оффлайн 2beer

  • Опытный
  • ***
  • Сообщений: 262
  • Спасибо
  • -Отправлено: 27
  • -Получено: 99
  • Two beer or not two beer?
Якщо людина не п’є – вона або хвора, або падлюка

Оффлайн antipa

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 547
  • Спасибо
  • -Отправлено: 822
  • -Получено: 74
Хз, я не пам'ятаю, чи колись гнав без дробини.  Спробуй відібрати  так вонючери,  це головне.  Без цього все дарма... Просто спробуй один раз, потім те, що відібрав  з першої частини розведеш водою та нюхнеш - ну відпишись, будь ласка...

 Є одна загвоздка, у мене НБК є. Хочется її застосувати.

Оффлайн Flax

  • Новичок
  • **
  • Сообщений: 59
  • Спасибо
  • -Отправлено: 37
  • -Получено: 12

Есть парогенератор из молочного бидона 25л.
 Перегонный куб  из нержавейки 40л.
 Брага кукурузная с гущей 40л.
Хочу 20л браги отфильтровать и залить в ПГ,оставшиеся 20л с гущей залить в куб.
Для ускорения процесса. Есть ли подводные камни в этой идее?