Правила форума
0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.
Куб у мене з непрямым нагрівом. А на смакові властивості краще з дробиною переганяти, чи ні
В чому тоді проблема?Дробину в куб. Якщо рахуєш що досить густе, то добав води, щоб виключити надмірне висихання каші у кубі в кінці дистиляції.
Цитата: 2beer от 16-12-2016, 18:36:08учите матчастьЦитата: 2beer от 16-12-2016, 18:36:08с гарячим стартом
учите матчасть
с гарячим стартом
Хз, я не пам'ятаю, чи колись гнав без дробини. Спробуй відібрати так вонючери, це головне. Без цього все дарма... Просто спробуй один раз, потім те, що відібрав з першої частини розведеш водою та нюхнеш - ну відпишись, будь ласка...