Правила форума
Добро пожаловать,
Гость
. Пожалуйста,
войдите
или
зарегистрируйтесь
.
1 час
1 день
1 неделя
1 месяц
Навсегда
В теме
В разделе
По форуму
Google
Начало
Помощь
Поиск
Календарь
Вход
Регистрация
Форум лаборатории спиртного
»
Рецепты напитков и закусок
»
Рецепты напитков
»
Виноделие
(Модератор:
ГОГа
) »
Шапталізація
« предыдущая тема
следующая тема »
Печать
Страницы: [
1
]
Вниз
Автор
Тема: Шапталізація (Прочитано 1078 раз)
0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.
Misьko
→
Профессионал
Сообщений: 1072
Спасибо
-Отправлено: 189
-Получено: 276
:
12-09-2015, 19:38:01
Не секрет, що багато винограду не дозріває, і не набирає достатньої кількості цукрів.
Хто що робить і як? Що краще, глюкоза, фруктоза, інверт, звичайний цукор?
До якої концентрації доводити? Разово чи в кілька етапів?
Записан
dim_dimych
→
Постоялец
Сообщений: 206
Спасибо
-Отправлено: 106
-Получено: 12
Ответ #1 :
20-10-2015, 16:16:46
Перед тем, как заглянуть в эту ветку, дал ответ на этот вопрос тут:http://labspirt.com/forum/index.php/topic,1349.msg129955.html#new
И сахар использовал самый обыкновенный
Записан
Печать
Страницы: [
1
]
Вверх
« предыдущая тема
следующая тема »
Форум лаборатории спиртного
»
Рецепты напитков и закусок
»
Рецепты напитков
»
Виноделие
(Модератор:
ГОГа
) »
Шапталізація