Автор Тема: Шапталізація  (Прочитано 1074 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн MisьkoАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1072
  • Спасибо
  • -Отправлено: 189
  • -Получено: 276
    • Котєльня Вєніка
Не секрет, що багато винограду не дозріває, і не набирає достатньої кількості цукрів.
Хто що робить і як?  Що краще, глюкоза, фруктоза, інверт, звичайний цукор?
До якої концентрації доводити? Разово чи в кілька етапів?

Оффлайн dim_dimych

  • Постоялец
  • **
  • Сообщений: 206
  • Спасибо
  • -Отправлено: 106
  • -Получено: 12
Перед тем, как заглянуть в эту ветку, дал ответ на этот вопрос тут:http://labspirt.com/forum/index.php/topic,1349.msg129955.html#new
И сахар использовал самый обыкновенный