Як на мене.. але спочатку низка фактів і роздумів:
- я пробував джин Хендрікс - якщо чесно, то нічого особливого. Джин, наприклад, Володимира (він же Кролл) не гірший, а кращий, як мінімум - на рівні і навіть вище;
- якщо подивитися уважно на сайт Хендрікса - в мене враження, що історично відбувалося ставлення технології і з точки зору маркетинга, потрібно було залишити всі проміжні досягнення, незважаючи чи було це суттєвими досягненнями;
- слід відмітити, що є сенс розподіляти (тобто отримувати окремо) дистиляти різної сировини, тобто робити дистиляції окремо для різних видів (ботанікалів) сировини, і з цієї точки зору, Хендрікс зробив в методиці джиноварення крок вперед;
- ніхто не буде ділитися ньюансами технології (комерційно-технологічна таємниця).
Я (ІMHO) прийшов до висновку, що потрібно дистилювати (і, напевно, не важно як: в джин-корзині чи просто в кубі після настоювання) окремо: шишкоягоди ялівцю; насіння коляндри; суміш інших ботанікалів; цитрусові (без попереднього настоювання) - всього 4 дистиляції для створення купажу. Можливо, в цей список додасться ще щось (можливо не дистилят, а мацерат), не знаю, треба експерементувати.