Автор Тема: Переяславська  (Прочитано 829 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн AlaskaАвтор темы

  • Постоялец
  • **
  • Сообщений: 168
  • Спасибо
  • -Отправлено: 28
  • -Получено: 35
Зробив за рецептурою Переяславську. Сподобалась і мені і друзям. Але треба, щоб вистоялась хоча б тиждень, бо відразу  нічого не зрозуміло. Рекомендую.
Перемога або смерть

Оффлайн grofer

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1604
  • Спасибо
  • -Отправлено: 544
  • -Получено: 392
Глянув, рецепт .  Намішано там всякого. .......
Смак на що схожий.?

Оффлайн AlaskaАвтор темы

  • Постоялец
  • **
  • Сообщений: 168
  • Спасибо
  • -Отправлено: 28
  • -Получено: 35
Тяжко з чимсь порівняти. 
Це як в анекдоті: Дзвонить Мойше Фімі та й каже:
- Ну ці Бітли і гидота - музика ніяка, слова взагалі незрозумілі, ще й картавлять.
- А ти що, на їх концерті був?
- Ні, мені Шмуель по телефону наспівав.
Кожний із ароматів  поєднується з іншими і утворюється приємний букет. Один каже, що присутні нотки арманьяку, іншому ввижається присмак Ballantine's. А ще одна людина спитала, чи є у рецепті перець (це мабуть із-за зубрівки). Хоча як на мене, перцем не віддає, а просто приємний продукт, який не соромно на стіл поставити ти друзів пригостити.
Перемога або смерть

Оффлайн grofer

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1604
  • Спасибо
  • -Отправлено: 544
  • -Получено: 392
Суперова горілка, а саме головне універсальна...  Тобто , її можна закусувати, і якщо ситий, - легко п'ється без закуски.

Був мене період, - думав зупинитися на тих рецептах що вже зробив. А тут така засада. Ще мушу зробити Переяславську та Волжську.   :)