Автор Тема: Обсуждение Джина и способов его потребления  (Прочитано 81717 раз)

0 Пользователей и 2 Гостей просматривают эту тему.

Оффлайн ДимаС

  • Модератор
  • Эксперт
  • *****
  • Сообщений: 2440
  • Спасибо
  • -Отправлено: 877
  • -Получено: 949
  • Бориспіль
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Оффлайн moh1971

  • Политолог
  • Эксперт
  • *
  • Сообщений: 2868
  • Спасибо
  • -Отправлено: 530
  • -Получено: 656
  • "Люльки курили полягавши, Або горілочку пили"

Оффлайн Dudley

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 687
  • Спасибо
  • -Отправлено: 252
  • -Получено: 600
у них є свіжі і є сушені! Для джину підходить другий варіант! Врожай 2021 року, але свіжі ягоди висушуються на промисловій сушці і вони вже придатні для використання.

Оффлайн Igorr67

  • Новичок
  • **
  • Сообщений: 49
  • Спасибо
  • -Отправлено: 29
  • -Получено: 7
Підскажіть, де можна придбати корінь ірису, такий як потрібно?

Оффлайн ДимаС

  • Модератор
  • Эксперт
  • *****
  • Сообщений: 2440
  • Спасибо
  • -Отправлено: 877
  • -Получено: 949
  • Бориспіль
Я брал на Миртрав последний раз, отличный
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Оффлайн Dudley

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 687
  • Спасибо
  • -Отправлено: 252
  • -Получено: 600
Експерименти з листям лайма та свіжим лемонграссом завершилися! Я вийшов на стабільно-позитивний результат. Аромат дуже свіжий, ялівцево-цитрусовий. Джин вийшов повнотілий за рахунок великої кількості ялівця. Смак сухий та ялівцевий. Найцікавіше на фініші. Післясмак довгий та виключно цитрусовий з відчутною солодинкою, яка утворилася через суттєво збільшену кількість свіжої м'якоті лимону. Звісно у London Dry не може бути ніякого цукру, але моя праця і допитливість зробили свою справу. Тепер я знаю, звідки це береться. Це все моно- і дисахариди. Дисахари́ди — вуглеводи, які при нагріванні з водою в присутності мінеральних кислот чи під дією ферментів зазнають гідролізу і розкладаються на дві молекули моносахаридів. Дисахариди легко розчиняються у воді, добре кристалізуються, солодкі на смак. У лимоні на 100г продукту 3г дисахаридів, а в лимонній цедрі 4.1г!

Онлайн Сергей Леонидович

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 5531
  • Спасибо
  • -Отправлено: 4661
  • -Получено: 2258
  • Дуже люблю Життя!
Що то за палочки?
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Оффлайн Dudley

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 687
  • Спасибо
  • -Отправлено: 252
  • -Получено: 600
свіжий лемонграсс!

Оффлайн Dudley

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 687
  • Спасибо
  • -Отправлено: 252
  • -Получено: 600
Отримав нову партію коріню ірису або касатік його ще називають. Він майже не має ні смаку, ні аромату! Для джину це надзвичайно важливий інгредієнт, адже це природній підсилювач смаку та аромату! Найголовніша його функція "подружити" всі ботанікали і зробити збалансований смак та аромат. У парфумерії його використовують для закріплення ароматів. Корінь містить багато ефірних масел, через це його краще купувати цілим, не подрібненим! Брав його у вже знайомого мені дядька з Карпат. Богдан ‭0 (97) 865 31 20‬

Онлайн Сергей Леонидович

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 5531
  • Спасибо
  • -Отправлено: 4661
  • -Получено: 2258
  • Дуже люблю Життя!
поділися контактом?
« Последнее редактирование: 16-01-2022, 00:30:20 от Сергей Леонидович »
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Оффлайн Dudley

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 687
  • Спасибо
  • -Отправлено: 252
  • -Получено: 600
Богдан ‭0 (97) 865 31 20‬

Оффлайн Igorr67

  • Новичок
  • **
  • Сообщений: 49
  • Спасибо
  • -Отправлено: 29
  • -Получено: 7
Отримав нову партію коріню ірису або касатік
Підскажіть будь - ласка в якій пропорції його потрібно додавати в настій

Онлайн Сергей Леонидович

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 5531
  • Спасибо
  • -Отправлено: 4661
  • -Получено: 2258
  • Дуже люблю Життя!
Отримав нову партію коріню ірису або касатік
Підскажіть будь - ласка в якій пропорції його потрібно додавати в настій

Володя не настоює, інгрідієнти насипав і відразу переганяє, у всякому разі, раніше було так
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Оффлайн Dudley

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 687
  • Спасибо
  • -Отправлено: 252
  • -Получено: 600
Леонідович правий, ніякої мацерації! На 10л можеш покласти 10г! А взагалі це не допоможе для балансу, якщо ботанікали підібрані не вірно! Колись з допомогою колег з форуму ми переклали німецький класифікатор смаку та аромату джину. Він є на форумі, але провсяк випидок продублюю!

Оффлайн пЫво

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 614
  • Спасибо
  • -Отправлено: 714
  • -Получено: 102
  • Я водку не пью, я ею дезинфицирую душу.
Богдан ‭0 (97) 865 31 20‬

А можжевельник у него брал? Как он, на твоё усмотрение?
Со мной не спорил Батарейкин!)))
http://labspirt.com/forum/index.php/topic,7759.msg300476.html#msg300476