Експерименти з листям лайма та свіжим лемонграссом завершилися! Я вийшов на стабільно-позитивний результат. Аромат дуже свіжий, ялівцево-цитрусовий. Джин вийшов повнотілий за рахунок великої кількості ялівця. Смак сухий та ялівцевий. Найцікавіше на фініші. Післясмак довгий та виключно цитрусовий з відчутною солодинкою, яка утворилася через суттєво збільшену кількість свіжої м'якоті лимону. Звісно у London Dry не може бути ніякого цукру, але моя праця і допитливість зробили свою справу. Тепер я знаю, звідки це береться. Це все моно- і дисахариди. Дисахари́ди — вуглеводи, які при нагріванні з водою в присутності мінеральних кислот чи під дією ферментів зазнають гідролізу і розкладаються на дві молекули моносахаридів. Дисахариди легко розчиняються у воді, добре кристалізуються, солодкі на смак. У лимоні на 100г продукту 3г дисахаридів, а в лимонній цедрі 4.1г!