Автор Тема: Цитрусівка  (Прочитано 2875 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн Гонитва

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1103
  • Спасибо
  • -Отправлено: 96
  • -Получено: 303
  • Изготовление/наличие СПН, РАН, GonevoRAN@yandex.ru
Misьko, не поспішай! Укріпи максимально, і пережени до 80°С в кубі. Тілом насолоджуйся, а левову долю залишку можеш знову у справу, але це уже буде не та якість
Насадка, наполн

Оффлайн MisьkoАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1072
  • Спасибо
  • -Отправлено: 189
  • -Получено: 276
    • Котєльня Вєніка
Справа в тому, що я ще не пробував ковтнути те, що вийшло. З дегустацією не склалося, бо в 6 ранку мав їхати на роботу. Вночі переганялось третій раз, міг тільки накапати на долоню і макнути язик. Нюх вбив ще коли відбирав голови, отже я ще не знаю, яке воно на смак, знаю тільки що пече в язик і пахне вареними мандаринами
Хвіст зібраний до 98,6 дуже мутний, я сподіваюся що це через ефіри.
Може спробую ще раз розвести  і ще раз перегнати щоб ще раз залишити якусь частину ефірів в хвостах. Полюбе буду продовжувати, заради цікавості і в пам'ять про марно потрачені кіловати. Як не буде з того нічого такого, що можна випити, буду мати 25-30 літрів дорогого цитрусового омивача для машини.

Оффлайн MisьkoАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1072
  • Спасибо
  • -Отправлено: 189
  • -Получено: 276
    • Котєльня Вєніка
Тільки що в експериментальних цілях( ну, шоб випити)), розвів 100 грам цитрусівки водою, 200 грам, температура близька до нуля, ефірні масла всплили на поверхні в вигляді крапель. Термосепарування рулить! Знаю, що буду ррбити далі. Завтра...

Оффлайн MisьkoАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1072
  • Спасибо
  • -Отправлено: 189
  • -Получено: 276
    • Котєльня Вєніка
Просте заморожування до -15 °С нічого не дає, видно є залежність концентрації і температури, ефіри гірше розчиняються в воді ніж в спирті, тому вспливають при низьких концентраціях в низькій температурі. Це для мене означає ще одну перегонку. Елітний напій, йопт))))
Пробую заморожувати до -25С, остання надія не переганяти ще раз.
« Последнее редактирование: 07-05-2016, 00:01:13 от Misьko »

Оффлайн MisьkoАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1072
  • Спасибо
  • -Отправлено: 189
  • -Получено: 276
    • Котєльня Вєніка
В мене знову свіжих 160 літрів соку з мандаринів, апельсинів і грейпфрутів.

Оффлайн Сергей Леонидович

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 5531
  • Спасибо
  • -Отправлено: 4662
  • -Получено: 2258
  • Дуже люблю Життя!
Так це ж добре!
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Оффлайн самвидат

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 694
  • Спасибо
  • -Отправлено: 45
  • -Получено: 128
  • Probieren geht ueber Studieren
В мене знову свіжих 160 літрів соку з мандаринів, апельсинів і грейпфрутів.
Закручуй в банки, роби запаси на зиму :D

Оффлайн MisьkoАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1072
  • Спасибо
  • -Отправлено: 189
  • -Получено: 276
    • Котєльня Вєніка
Зупинився на найбільш робочому варіанті.
20 літрів соку
6 кг цукру
Води до 45 літрів, дріжджі сухі, хлібопекарські львівські 200 грам.
Виброджує по різному, вихід малий, не рахував, але так мені здаєься.
Після другої дистиляції  і розведення - нормальний сем.
Буду пробувати залити його  в бочку.

Оффлайн самвидат

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 694
  • Спасибо
  • -Отправлено: 45
  • -Получено: 128
  • Probieren geht ueber Studieren
Зупинився на найбільш робочому варіанті.
20 літрів соку
6 кг цукру
Води до 45 літрів, дріжджі сухі, хлібопекарські львівські 200 грам.
Виброджує по різному, вихід малий, не рахував, але так мені здаєься.
Після другої дистиляції  і розведення - нормальний сем.
Буду пробувати залити його  в бочку.
Бочку не боїшся спортити?

Оффлайн Dedok56

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 518
  • Спасибо
  • -Отправлено: 167
  • -Получено: 94
  • насчёт спиртного – норму знаю но выпить столько не
Бочку не боїшся спортити?
Ну пробовал же
нормальний сем
Я бы, конечно, не рискнул. Да и не понятно, что там выйдет-мандариновый виски? :)

Оффлайн самвидат

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 694
  • Спасибо
  • -Отправлено: 45
  • -Получено: 128
  • Probieren geht ueber Studieren
Бочку не боїшся спортити?
Ну пробовал же
нормальний сем
Я бы, конечно, не рискнул. Да и не понятно, что там выйдет-мандариновый виски? :)

Мандариновая ракия:)
Может оно и не плохо выйдет, но бочку потом только под аналогичный продукт можно будет использовать!

Оффлайн MisьkoАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1072
  • Спасибо
  • -Отправлено: 189
  • -Получено: 276
    • Котєльня Вєніка
В мене все одно нема більше ніякої сировини в таких обємах. Та й в принципі, все, що мені не подобається - я продаю))
Хотілося б знайти якийсь один свій продукт, який би і мені подобався і був ліквідний, але то мені для цього ще не вистачає досвіду.

Оффлайн Dedok56

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 518
  • Спасибо
  • -Отправлено: 167
  • -Получено: 94
  • насчёт спиртного – норму знаю но выпить столько не
мені для цього ще не вистачає досвіду.
Зроби ХОС якийсь зерновий-нiякого досвiду не треба...

Оффлайн zx7

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 708
  • Спасибо
  • -Отправлено: 69
  • -Получено: 94
В мене все одно нема більше ніякої сировини в таких обємах

Ярослав !переходь на зерно наприклад кукурудзу внашій країні ціеї сировини достатньо і продукт буде натур....
аргонно дуговая любой сложности

Оффлайн yrabarskiy

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 719
  • Спасибо
  • -Отправлено: 170
  • -Получено: 216
Маю 40 літрів соку з мандарин, апельсинів, лимонів, памели, ківі і прочя, все, що почало псуватися, здефектувалося, вражені місця були вирізані, решта перебита на корморізці і відтиснута пресом разом з шкірками.

Сьогодні привіз ще 160 літрів соку з іспанських мандаринів

     Misьko, спробуй збробити так само як описував попередньо, але щоб  сік був відтиснений без шкірок, результат  вразить. 
Хмільна вода не приведе до добра!