Автор Тема: мідь чи їдкий натр (медь или NaOH)  (Прочитано 1719 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн andy

  • Политолог
  • Эксперт
  • *
  • Сообщений: 2775
  • Спасибо
  • -Отправлено: 340
  • -Получено: 540
На мідних кільцях потреба в другій ректифікації пропадає. При використанні NaOH виходить дешевше
Трохи не зрозумів, в чому дешевше?
Чому не робити сс на мідних кільцях? а якщо нбк, то мідні тарілки?
Деньги под ногами, сумей поднять.

Оффлайн groferАвтор темы

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1652
  • Спасибо
  • -Отправлено: 681
  • -Получено: 448
На мідних кільцях потреба в другій ректифікації пропадає. При використанні NaOH виходить дешевше
Трохи не зрозумів, в чому дешевше?
Чому не робити сс на мідних кільцях? а якщо нбк, то мідні тарілки?
Дешевше тому, що відпадає потреба в кубовій дистиляції СС після НБК.
НБК в мене з СПН.
В моєму випадку виходить так:
- НБК - РК з їдким натром
або
- НБК  - дистилятор з мідною насадкою - РК без хімії.