Автор Тема: Пропорции для ячменного затора  (Прочитано 4040 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн Сергей16

  • Мастер
  • ****
  • Сообщений: 773
  • Спасибо
  • -Отправлено: 68
  • -Получено: 69
Я всегда думал наоборот))) У меня мочалками из нержи до дефлегматора царга забита
Ну так это уже РК с отбором по пару получается! :D
А плёночная, это та в :D которой внутри трубы флегма стекает по стенкам трубы.
Вроде как в виде плёнки :D.
По крайней мере я так думаю...
Дефлегматор должен максимально возвращать высококипящие спирты (сивуху) в виде флегмы обратно в куб.
Это так для сахарного сэма.
А здесь нужно пускать их вместе с телом до крепости на выходе из дистиллятора 55-60%.

"Если руки золотые, то совершенно не важно откуда они растут."

Оффлайн Дядя Саша

  • Новичок
  • **
  • Сообщений: 22
  • Спасибо
  • -Отправлено: 0
  • -Получено: 6
Прочитав тему і хочу задати питання гуру: чому Ви вважаєте,  що флегма збирається в царгі бкм?  Вона стікає назад в куб,  при цьому втрачаючи частину спирту.  Це не рк,  а просто хороший дистилятор і відповідно на 100% ні голови ні хвости відділити неможливо,  навіть з насадкою.  А віскі можна побачити тільки в бочці,  або  використовувати іншу технологію,  яку я опишу пізніше в окремій темі,  зараз проводжу експеримент
Мідне обладнання під замовлення

Оффлайн фотограф

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 720
  • Спасибо
  • -Отправлено: 58
  • -Получено: 255
А віскі можна побачити тільки в бочці,  або  використовувати іншу технологію,  яку я опишу пізніше в окремій темі,  зараз проводжу експеримент
Через скільки років зайти в тему, ну якщо в діжці  дослідження проводити  ;)

Оффлайн z/vovan

  • Опытный
  • ***
  • Сообщений: 297
  • Спасибо
  • -Отправлено: 131
  • -Получено: 65
  • "Алкоголь шкідливий,але-курвва-веселий!"
На БКМ головы отбираются нормально шо б там не писали,  с 1000 гр голов 800 гр покапельно потом отключаю  дэф и 200 гр  тоненькой струйкой .
"все буде добре"

Оффлайн Guralnik

  • Постоялец
  • **
  • Сообщений: 184
  • Спасибо
  • -Отправлено: 28
  • -Получено: 27
Прочитав тему, так і не зрозумів, який же правильний гідромодуль для ячмінного солоду? Зустрічав 1: 4 і 1: 6.

Онлайн chelovechik

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 11205
  • Спасибо
  • -Отправлено: 345
  • -Получено: 2081
  • Пишем в вайбер +38067556374шесть
який же правильний гідромодуль для ячмінного солоду
ставь 1/4

Оффлайн Guralnik

  • Постоялец
  • **
  • Сообщений: 184
  • Спасибо
  • -Отправлено: 28
  • -Получено: 27

Онлайн chelovechik

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 11205
  • Спасибо
  • -Отправлено: 345
  • -Получено: 2081
  • Пишем в вайбер +38067556374шесть

Оффлайн Guralnik

  • Постоялец
  • **
  • Сообщений: 184
  • Спасибо
  • -Отправлено: 28
  • -Получено: 27
Я про пиво.

А для перегонки ячмінного сусла для віскі, щільність сусла важлива?

Оффлайн dudemix

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 542
  • Спасибо
  • -Отправлено: 234
  • -Получено: 114
я делаю 1/4 -1/5
Каждая буханка хлеба - трагическая история зёрен, которые мечтали стать пивом, но не стали.