Из ЯСЕ пиво получается гедотное,
Ну, не факт. З екстрактів варять нормальне пиво, в продажу валом солодових екстрактів для пивоваріння, як рідких, так і сухих, в т.ч. вже охмелених. На brewtoad пошук видає 27+ к рецептів на екстрактах і 68+ к рецептів на суміші екстрактів і солоду. Чисто зернових рецептів - майже 242 к.
ЯСЕ сделан для ПИВА то-есть сбраживаемых сахаров там немного.
Тому і стоїть питання додавання цукрів. Коли готують брагу не використовують тільки солод, а змішують його з звичайним зерном, а то й просто з крохмалем. А деякі відомі виробники взагалі не застосовують солод, а використовують ферментні препарати.
просто ты не можешь определится чего хочешь
Що я хочу - я знаю
і, навіть уявляю, як цього досягнути. Але нема змоги робити багато експериментів і набивати гулі, які вже хтось набив.
поставь три бражки
Не получиться в мене так. Нормальний об'єм браги для подвійної дистиляції - 70 л. Непоексперементуєш. Ну і ще певні нюанси. А задача - отримати 57 л дистиляту міцністю 68-70.
1-ЯСЭ
2-ЯСЭ+сахар
3-ЯСЭ+глюкоза или еще чего ты там хочешь....
1-дорого;
2-не варіант, цукровий самогон має характерні ноти, які не вписуються в зерновий. Хоча на буржуйських сайтах по виготовленню домашнього віскі ніхто не париться. Банку СЕ для пивоваріння + 5 фунтів цукру і 5 галонів дощової sic! води. Ось самий популярний рецепт.
3-саме глюкоза утворюється при деполімеризації крохмалю, тому вибір за нею. Ще, як варіант - мед, але ціна...
хочешь я так понял зерновой дистялят, а делаешь его из пластилина. причем очень дорогого.
Посему НАФИКА заниматся ФИГНЁЙ. Купи солода затри при 62 градусах и будет тебе счастя.
Нема в мене змоги затерти таку кількість солоду. Тому і зупинився на екстракті.
добавлено: 27-03-2018, 22:16:45
ЗІ
СЛУШАЙ!!! А ЧТО У ТЕБЯ ЗА МОСКАЛЬСКА ТАКАЯ АВАТАРКА? УЖ НЕ ЗАСЛАНЫЙ ЛИ ТЫ КАЗАЧОК?
А що в моїй аватарці МОСКАЛЬСЬКЕ?