Робив сливу перший раз. Ідея була проста: все зробити максимально просто і записати, щоб потім змінюючи якийсь один технологічний крок, бачити результат і по ньому визначати напрямок руху.
Я перегнав сливку один раз, отримав всього 20 літрів сливовиці першої перегонки. Нічого не відділяв, просто збирав все насухо. В запаху голів не чути, зате сильно чути хвости.
Наступне, що планую - розвести до приблизно 15 ° переганяти ще раз дробно.
Бочка на цей рік пролітає. Бочка на 30 літрів, а сливовиці дай бог щоб 15 назбиралося.
Буде частина так, а частина на щепі.
Цікавить, хто як робив. До скільки розводив при другій перегонці і доки по температурі вибиралося
тіло. Ясно, що все буду робити на нюх і на смак, але хоча б зорієнтуйте шо і як.