Можливо, в цьому році ми зможемо дуже детально ознайомитися з усіма особливостями виготовлення цього чарівного напою, але поки не будемо скакати вперед паровозу.... ось "лімітедедішен"
А якщо серйозно, як виявилось, навіть там він "народний" напій тільки у Валь-де-Травер та ще на пару десятків кілометрів з тієї сторони кордону у Франції... Виробників по пальцям можна перерахувати. Зараз вони його почали дуже піарити, цілі тури абсентні, регіон зробили містом під різноманітні фестивалі, все це круглий рік, постійно купа народу з усіх країн. Держава піклується про місцевого виробника, хоча там люди держава, а чиновник на зарплаті. Але як розказують - заїжджі приїхали, нюхнули, носом покрутили, і тільки цукерки з абсом купують
добавлено: 26-02-2017, 19:22:07
Сахар добавлять не надо, он и так сладкий
Він може горчити якщо дуже сильно розвести водою. і то від полині залежить. Повірь, цей смак практично ідентичний тому, що мені дочка привозили з Швейцарії, саме з Валь-де-Траверс. До речі,ці хлопці вони подали заяву на захист назви"Абсент" за географічним походженням.