Маючи природну схильність до практичних дослідів та сприйняття інформації власними органами чуття, вирішив зробити на стоянку на зоофобусі.
Тут має бути фото.
І ще фото.
Вивчивши доступну інформацію про життєвий цикл, умови утримання та способи вживання в їжу, придбав тих хробаків в кількості 50 особин (ну типу заплатив за 50, а в коробці було 49). Потім ті всі хробаки пішли на детоксикацію (курва їх мати знає, чим їх годували). Детоксикація мала вигляд безтурботого життя в пшеничному борошні на протязі двох тижнів. Для забезпечення вологою надавалися шматочки свіжого яблука. Після цього з міркувань гуманізму та любові до всього живого, усвідомлюючи незворотність долі та прийнявши тих хробаків за москалів, їх було трохи охолоджено в холодильнику та занурено в два літри 40% розчину спирту. То було 23.12.2017. Настоювалось досьогодні.
Колір жовтокоричневий,ненасичений. Трохи каламутний, але то від того, що декілька хробаків трісли ( в холодильнику, може).
Запах приємний і свіжий.
А от смак - одразу навіть не зрозумів....
Потім закусив тим хробаком, що настоювався - бінго! Смак такий, коли в душі шампунь змиваєш, а та вода до рота потрапила і ти відчув її смак... тіко ще 40% спирту додайте. То воно й буде.
Розлию в пляшки та буде стояти на той випадок, коли гостям вже час додому, а вони того ще не розуміють. Тут з'являється на столі та пляшка з хробаками - і всі терміново йдуть по домівках.
Дякую за увагу.
Відносно перенесення теми до Кунсткамери не заперечую.