Не знайшовши такої теми вирішив створити. В господарстві завелась мультиварка-скороварка і начались експерименти. Однин із вдалих рецептів я тут виложу. Швидкий не дорогий і смачний плов із крупи булгур з курячими пупами (шлуночками) . По порядку. Зірвак робив у казані на вогні ( казан ширший і в ньому зручніше ) . В казан вкинув трішки козячого смальцю та олії , як він зашкварчав добавив цибулю , обжарив, добавив 1 кг курячих пупів трохи прожарив та добавив морковку нарізану полосочками зіру, та інші спеції за смаком залив водою і протушив хвилин 20. Потім зірвак пересипав у мультиварку зверху поклав 1 кг промитого булгуру і налив води щоб було вище крупи на "палець" вткнув дві цілі часничин і виставив мультиварку на програму булгур на 25 хв.
Вийшов смачний плов, який ніхто із гостів не міг оприділить із чого . Смачного.