Шановні друзі прошу вашої допомоги запустити повторне бродіння.
Вже багато років роблю вино(для себе) на ДД без додавання води і мінімум цукру по червоній схемі.
Завжди вино без проблем вигравалось я добавляв потрошки цукор(увєлічівал градус
) потім мої дикарі виснажувались і потихеньку здихали. Я мав вино напівсолодке і доволі міцне. (Поміряти спирт в вині з цукром неможливо) Треба було сбродити насухо і аж потім додати цукор.Це я тепер став такий вумний
Ну маємо,те що маємо.
В цьому році(аномальному для мене) бродіння я майже не помітив. Було зразу тихе бродіння а зараз зовсім його не спостерігаю.
Вино сік солодкий.
Вичитав що потрібні ЧКД-кілери,які доб'ють залишки дикунів і збродять моє вино до 18% .
Купив Lalvin EC-1118.А як їх розброжувати не знаю.