Олег, звичайно, що так - стосовно СО2!
Я дав відповідь на запитання: "Як видібрати деяку кількість пива з кеги?.
І там таки був розчинений СО2 - у дубовій діжці, але його було замало, щоб витиснути все пиво.
А фото (примусова карбонізація пива харчовим СО2), я додав для того, як це можна зробити.
Не хотів багато писати про те, що не обовязково мати великий балон на 40 л., який коштує за 1000 грн.
а можна зробити його з вогнегасника, замінивши вентіль з меншим конусом (можна замовити в магазині зварки).
Але такий балон, не факт, що заправлять, хоч можна домовитись, або попросити зварника.
Особисто я маю 40 л. балон (з харчовим СО2) для зварки, та переливаю у малі балони, для пива).