Шановні форумчани, дозвольте продовжити цю необхідну тему, яку започаткував Аntоni_Black .
Час плине дуже швидко, і не завжди ми встигаємо за ним, але як би то не було, ми рухаємось вперед.
Трохи очистив куплену кегу, до попереднього гатунку, вирізав отвір під 100 мм. кламп.
Приварив його з середини, з зовні вирішив не варити, також приварив до кришки клампа два штуцери - один під фітінг Корнеліуса, а другий 1/2 дюйма для Шпунта.
Потім приварив конусну частину, з різьбою 1/2 дюйма - для відбору пива, та нижній 3/4 дюйма, для зливу осаду.
Шассі вирішив робити відокремленим від ЦКТ, на трьох опорах з колесами.
Нарешті, сьогодні залив водою до верху ЦКТ і випробував його на тиск 6 атмосфер - все нормально!
Залишилось відполірувати зовнішню поверхню, та залити сусло для бродіння.