В завешення проекту, маю сказати:
-Я вважаю, що це є найлегший варіант - виготовлення ЦКТ з кеги 50 DIN, для домашньої пиворарні.
Все майже готове, не потрібно шукати де зігнути циліндричну частину, та сферу з конусом.
Головне, потрібно точно підігнати окружність кунуса по периметру кеги.
Я також думав, якщо трохи є "пузо", то підтягну, але це зробити дуже важко.
Довелося поновому відрізати прихватки, та підганяти точно.
Потрібно, щоб діаметр конуса був трохи менший від кеги, тоді можна відбортувати периметр кега, підставивши старий маховик,
або щось кругле всередину кега, та пройтися рихтовочним молотком, підгинаючи стінку кеги на ширину 5-6мм. всередину.
Таким чином ця процедура зменшить діаметр кега, до діаметра конуса, та додасть жорсткості.
Звичайно, що площини зрізу двох части мають бути рівні, для цього обидві деталі треба ставити зрізом на рівну поверхню,
(ламинована ДСП, скло), та провести лінію, тонким маркером, відносно поверхні, а потім відрізати болгаркою паралельно лінії.
Варити потрібно, обовязково, з піддувом аргону, всередину кега.
Підготовка до бродіння смачного напою!