Автор Тема: Сгущёнка в хлебопечке  (Прочитано 1155 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн ДимаСАвтор темы

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 2440
  • Спасибо
  • -Отправлено: 877
  • -Получено: 949
  • Бориспіль
Щось не вийшло, прогнав три цикли, на колір схоже, на смак дуже солодке і немає молочного смаку. Випарилося усього десь 200 грамів. Поставив на плітку, випарив до десь 600 мл - трохи стала густішою, але все одне не то пальто. Мабуть в совдепії робили з сухого молока, а зараз на загусниках якихось колотять.
Молоко було нормальне, йогурт з нього з банки не виливається.
Почему-то не было активного испарения. За такое время должно было прилично уйти влаги. В каком режиме готовка? Может мало температуры было...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Оффлайн фотограф

  • Политолог
  • Профессионал
  • *
  • Сообщений: 1432
  • Спасибо
  • -Отправлено: 169
  • -Получено: 528
Почему-то не было активного испарения. За такое время должно было прилично уйти влаги. В каком режиме готовка? Может мало температуры было...
Джем, може треба варити з відкритою кришкою?

Оффлайн ДимаСАвтор темы

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 2440
  • Спасибо
  • -Отправлено: 877
  • -Получено: 949
  • Бориспіль
Почему-то не было активного испарения. За такое время должно было прилично уйти влаги. В каком режиме готовка? Может мало температуры было...
Джем, може треба варити з відкритою кришкою?
Только с открытой - цель максимум испарить влаги
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Оффлайн фотограф

  • Политолог
  • Профессионал
  • *
  • Сообщений: 1432
  • Спасибо
  • -Отправлено: 169
  • -Получено: 528
Почему-то не было активного испарения. За такое время должно было прилично уйти влаги. В каком режиме готовка? Может мало температуры было...
Джем, може треба варити з відкритою кришкою?
Только с открытой - цель максимум испарить влаги