Правила форума
0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.
Щось не вийшло, прогнав три цикли, на колір схоже, на смак дуже солодке і немає молочного смаку. Випарилося усього десь 200 грамів. Поставив на плітку, випарив до десь 600 мл - трохи стала густішою, але все одне не то пальто. Мабуть в совдепії робили з сухого молока, а зараз на загусниках якихось колотять.Молоко було нормальне, йогурт з нього з банки не виливається.
Почему-то не было активного испарения. За такое время должно было прилично уйти влаги. В каком режиме готовка? Может мало температуры было...
Цитата: ДимаС от 29-01-2019, 20:38:53Почему-то не было активного испарения. За такое время должно было прилично уйти влаги. В каком режиме готовка? Может мало температуры было...Джем, може треба варити з відкритою кришкою?
Цитата: фотограф от 29-01-2019, 20:46:44Цитата: ДимаС от 29-01-2019, 20:38:53Почему-то не было активного испарения. За такое время должно было прилично уйти влаги. В каком режиме готовка? Может мало температуры было...Джем, може треба варити з відкритою кришкою?Только с открытой - цель максимум испарить влаги