З ціми Жеками, було тяжко воювати, доки на посаду не прийшов новий енергетик. Питання вирішив на протязі 1 тижня. Зараз напруги більше 242 не було, скачки до 180 проскакують, але все ж краще чим було. Одразу стало видно котрі люди працюють, а котрі тільки сидять і нічого робити не хочуть.
Не завжди ЖЕК вирішує ці питання. Точніше він майже не вирішує їх, єдине що жек може навіть повинен, це слідкувати щоб не виникав перекос фаз по єлектричним стоякам .
В мене теж проблема перенапруги, найбільший максимум який я зафіксував це 272 вольта. Перекосу фаз по жодному з стояків немає, сам перевіряв під час перенапруги. Що робити далі ?
А далі я звернувся до головного іженера мойого електричного району "Південний" , добре що хоч ми з ними бувші співробітники. Але це проблемму не вирішило, на моє питання в чому причина перенапруги я отримав відповідь - що така напруга приходить з єдиної енергетичної системи України тоб то з 1000кВ
На сьогоднішній день ця проблема частково зникла, але напруга все одно підіймаєця в нічні часи та в робочі години .
Ось нещодавно зафіксував 260 вольт