Автор Тема: Універсальний куб для дистиляції - варочник для пива. Буває таке?  (Прочитано 1526 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн don-castelanoАвтор темы

  • Новичок
  • **
  • Сообщений: 60
  • Спасибо
  • -Отправлено: 15
  • -Получено: 11
Задумався про купівлю нового апарату заміть 6 літрової скороварки. По об'єму орієнтуюсь на 20-25 літрів. Переважна сировина -  зерно і фрукти, для подальшої витримки на дубі.
Останнім часом варю і пиво, поки що в позиченому  у тещі 40 літровому баняку. І от задумався по використання кубу і для дистилятів і для пива. Але типові дистилятори  мають вузьке горло, а для варочника хотілось би великої площі випаровування.

Ніхто не бачив - існують такі універсальні куби в природі, чи я хочу неможливого?
Прикладна мікробіологія та експериментальна фізика фазових переходів

Оффлайн Ярема

  • Мастер
  • ****
  • Сообщений: 900
  • Спасибо
  • -Отправлено: 150
  • -Получено: 318
  • Ярёма
По об'єму орієнтуюсь на 20-25 літрів

Ніхто не бачив - існують такі універсальні куби в природі,
Вообще в природе практически нет. Но есть один спец по универсальным кубам именно таких обьемов. Живет в Одессе. Зовут Антон. :D
Все проходит...

Оффлайн voffka75

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1095
  • Спасибо
  • -Отправлено: 367
  • -Получено: 387
Полно таких кубов http://vilenoff.com/pot-still/bowler-indirect/kotjol-kosvennogo-nagreva-72-litra
https://spirtkolonna.kh.ua/product/kuby-s-kryshkoj-klamp/
https://alcofanshop.com/peregonniykub36litrov

И это только то, что на поверхности в продаже в Украине.

На Али  https://ru.aliexpress.com/item/32953772029.html?storeId=2958194&spm=a2g0v.12010612.8148356.10.1b945773kh1kcD
https://ru.aliexpress.com/item/32817171994.html?storeId=1661029&spm=a2g0v.12010612.8148356.8.7f223325KqMbEi

А если есть знакомые, что заказать в России, то там вообще масса предложений на базе люксовской кастрюли

Или тема была создана, что бы своим вопросом прорекламировать какой то уже конкретный куб? :)

добавлено: 19-06-2019, 17:06:40
Зовут Антон.
http://labspirt.com/forum/index.php/topic,7379.0.html

Оффлайн don-castelanoАвтор темы

  • Новичок
  • **
  • Сообщений: 60
  • Спасибо
  • -Отправлено: 15
  • -Получено: 11
Ні, звичайно не для реклами.

Дякую за інфу.

А хтось з форуму користується такими кубами з кришкою на хомутах? Вона надійна? Практична?
« Последнее редактирование: 19-06-2019, 17:50:38 от don-castelano »
Прикладна мікробіологія та експериментальна фізика фазових переходів

Оффлайн gorbzil

  • Опытный
  • ***
  • Сообщений: 441
  • Спасибо
  • -Отправлено: 121
  • -Получено: 66
По об'єму орієнтуюсь на 20-25 літрів. Переважна сировина -  зерно і фрукти, для подальшої витримки на дубі.
бери на 50 мінімум

Оффлайн komarova

  • Политолог
  • Мастер
  • *
  • Сообщений: 852
  • Спасибо
  • -Отправлено: 459
  • -Получено: 218
ну чого ми його вмовляєм, не він перший і точно не останній  :D . Нехоче людина зрозуміти що в 50ці 20 звариш а навпаки ...  :( . З часом попусте ... може ...

Оффлайн гуральник

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1537
  • Спасибо
  • -Отправлено: 505
  • -Получено: 540
  • Новачок

 Якщо для зерна,то я би взяв сппочатку 50 л ,а потім пароген 30-37 л. І юзав його як менший куб.
Якщо після 50 ваше життя вас не влаштовує, випий ще 50...

Оффлайн voffka75

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1095
  • Спасибо
  • -Отправлено: 367
  • -Получено: 387
А хтось з форуму користується такими кубами з кришкою на хомутах? Вона надійна? Практична?
Да посмотри Ютуб, все москали с такими кубами. Или Люкстайл или Дистилярус.

Оффлайн don-castelanoАвтор темы

  • Новичок
  • **
  • Сообщений: 60
  • Спасибо
  • -Отправлено: 15
  • -Получено: 11
50 літрів - це не для міської квартири. Жінка і так скаржиться на відсутність місця. Десь мішок солоду, десь 4 бутлі, десь бочка 10л, десь готова продукція.
Прикладна мікробіологія та експериментальна фізика фазових переходів

Оффлайн catfish67

  • Специалист
  • ***
  • Сообщений: 699
  • Спасибо
  • -Отправлено: 147
  • -Получено: 211

Оффлайн гуральник

  • Профессионал
  • *****
  • Сообщений: 1537
  • Спасибо
  • -Отправлено: 505
  • -Получено: 540
  • Новачок
50 літрів - це не для міської квартири. Жінка і так скаржиться на відсутність місця. Десь мішок солоду, десь 4 бутлі, десь бочка 10л, десь готова продукція.
Між 50 літрів і 30 тільки 15 см висоти,обєм однаковий.
 На  кількість пеіздулей та висота не впливає,їй мішати буде обєм.  ;)
Якщо після 50 ваше життя вас не влаштовує, випий ще 50...

Оффлайн Батарейкин

  • Политолог
  • Эксперт
  • *
  • Сообщений: 13748
  • Спасибо
  • -Отправлено: 3196
  • -Получено: 2336
  • в Темные Времена хорошо видно Светлых Людей!!!
Між 50 літрів і 30 тільки 15 см висоти,обєм однаковий.
даже тему создавал...
http://labspirt.com/forum/index.php/topic,2963.0.html
но исповеди почему то не пишут ))))
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Оффлайн don-castelanoАвтор темы

  • Новичок
  • **
  • Сообщений: 60
  • Спасибо
  • -Отправлено: 15
  • -Получено: 11
Всім дякую за поради. Таки взяв 30-літровий з бражною колоною на 1.5 клампах. За вихідні перегнав 10 л фруктового сирця без укріплення. У порівнянні з кустарщиною скороварка-гофра враження - як з жигулів на іномарку пересісти.
Прикладна мікробіологія та експериментальна фізика фазових переходів

Оффлайн makrak80

  • Эксперт
  • ******
  • Сообщений: 2212
  • Спасибо
  • -Отправлено: 509
  • -Получено: 803
  • кулинар
У порівнянні з кустарщиною скороварка-гофра враження - як з жигулів на іномарку пересісти.
Та ну ! Вот если бы ты взял себе медную колпачковую флейту  - то да как на иномарку пересел , а это тот же прямоток , если дэф не включать . Думаю шо ты с "копейки" пересел на "тройку")  :D
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Оффлайн don-castelanoАвтор темы

  • Новичок
  • **
  • Сообщений: 60
  • Спасибо
  • -Отправлено: 15
  • -Получено: 11
Вигнати 10л сирцю 7літровою скороваркою - це декілька днів марудної возні. А 30 літровим кубом - дві заливки і 5-6 годин. деф і мідна насадка є, але сирець гнав напряму.
Прикладна мікробіологія та експериментальна фізика фазових переходів