Помогите выбрать самогонный аппарат

Автор omko, 19-11-2013, 23:04:20

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 5 Гостей дивляться цю тему.

2beer

Сколько спамеров на одну страницу (facepalm)
Якщо людина не п'є – вона або хвора, або падлюка

Artur

Купить дистиллятор с доставкой можно в "Институте агротехники"

Игорь_Днепр

Цитата: Artur від 07-03-2017, 12:14:17Купить дистиллятор с доставкой можно в "Институте агротехники"
ну и на фиг тут расейский продавец?
ДУБОВАЯ ЩЕПА в НАЛИЧИИ

Я не знаю когда ТОЧНО день самогонщика, но я ТОЧНО знаю как его отметить.
Людина не скотина-більше відра не вип'є.

grofer

Цитата: Игорь_Днепр від 07-03-2017, 13:02:20ну и на фиг тут расейский продавец?
І пройшов , зараза , через медосмотр Дельти...  :) :)

Delta

Цитата: Artur від 07-03-2017, 12:14:17Купить дистиллятор...
Пока три дня в читалке... ;)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Игорь_Днепр

ДУБОВАЯ ЩЕПА в НАЛИЧИИ

Я не знаю когда ТОЧНО день самогонщика, но я ТОЧНО знаю как его отметить.
Людина не скотина-більше відра не вип'є.

y_kuznetsov

Доброго дня.
Не судіть строго, вперше пишу на форумі.
Зіткнувся я от з якою проблемою вибору. Я займаюся вирошуванням яблук та грушок, ну і посічництвом. і якось спробували зробити яблучний самогон на дідовому апараді (бідонного типу якому років з 30) і ця ідея нам досить сподобалася. Хочемо цього року виділити під цей напій близько 3-5 тон соку. І от питання, який апарат вибрати, щоб швидко і якісно перегнати цю кількість на СС, а згодом через стікляну флейту (ну це я так собі уявляю) перегнати на більш якісний продукт і закупорити в дубові бочки.
загалом ми пдануємо працювати з яблучними, грушевими, сливовими брагами. і на перспективу з зерновими.
потративши купу часу я щось так і не оприділився. як варіант розглядаю НБК http://vilenoff.com/distillation/nbk/nbk-6
але зрадістю перегляну ваші варіанти.
я б дуже сподівався на об'єктивну пораду. Дякую.

Arsen80

Цитата: Игорь від 17-08-2016, 03:53:59Правильное расположение прямоточника - вертикальное. Если его конденсирующая и охлаждающая способность избыточна, можно поставить и наклонно, но для такого-же охлаждения такого-же количества дистиллята потребуется больше воды.
Стеклянный шариковый холодильник при вертикальном расположении легко тянет киловатт, при наклонном - вдвое меньше.

А как определить оптимальную охлаждающую способность? Просто по температуре напитка на выходе?

SashaGuns

Цитата: Arsen80 від 27-06-2017, 10:40:47А как определить оптимальную охлаждающую способность?
Холодильник должен сконденсировать весь пар при перегоне на максимальной мощности источника тепла.
Ето ж ведь очєнь і очєнь! Да! Да! Но - нєт.

самвидат

Цитата: y_kuznetsov від 21-04-2017, 17:50:21
Доброго дня.
Не судіть строго, вперше пишу на форумі.
Зіткнувся я от з якою проблемою вибору. Я займаюся вирошуванням яблук та грушок, ну і посічництвом. і якось спробували зробити яблучний самогон на дідовому апараді (бідонного типу якому років з 30) і ця ідея нам досить сподобалася. Хочемо цього року виділити під цей напій близько 3-5 тон соку. І от питання, який апарат вибрати, щоб швидко і якісно перегнати цю кількість на СС, а згодом через стікляну флейту (ну це я так собі уявляю) перегнати на більш якісний продукт і закупорити в дубові бочки.
загалом ми пдануємо працювати з яблучними, грушевими, сливовими брагами. і на перспективу з зерновими.
потративши купу часу я щось так і не оприділився. як варіант розглядаю НБК http://vilenoff.com/distillation/nbk/nbk-6
але зрадістю перегляну ваші варіанти.
я б дуже сподівався на об'єктивну пораду. Дякую.
НБК більше підходить для відфільтрованої, дегазованої (як пише сам Вілен-осветленной) браги. З фруктовими та зерновими можуть виникнути проблеми-дуже ретельно треба фільтрувати!!!

chelovechik

Этой Нбк пофик что хавать. можно и зерновую.

Arsen80

Цитата: Alex671 від 23-11-2016, 14:34:39самогонный аппарат финляндия экстра

Ага, рассматривал его к покупке правда все таки взял бражную колонну. Хотя у финки есть неоспоримый плюс. на ее фланец можно прикрепить колонну от вейна. В итоге 2 аппарата в одном для тех кто не хочет заморачиваться

Игорь

Цитата: Arsen80 від 27-06-2017, 10:40:47А как определить оптимальную охлаждающую способность? Просто по температуре напитка на выходе?
Нет. По количеству воды, которую приходится потратить для дистилляции 1 литра самогона.
Можно по температуре воды на выходе.
Если можно отрегулировать поток воды так, чтобы ее температура на выходе была 60 градусов, и при этом самогон на выходе не теплее 40 градусов и не парит, значит дистиллятор имеет оптимальную охлаждающую способность.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

IgorKip

Игорь, Ты знал.  :). Я так и делаю по наитию. Все горячее. И не из экономии воды.  У меня нет счётчика.

VINOKUR

« Життя вдалося, якщо коньяк, який ми п'ємо, старше жінок, з якими ми спимо »

SMF spam blocked by CleanTalk