Шпора для отбора

Автор chelovechik, 05-12-2013, 19:35:38

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

Дачнік

Цитата: Игорь від 21-09-2025, 09:34:49"Курка" нової Роси дійсно в гнізді, Яйця? ... вагітність триває нормально, але час для черги ще не настав.
Черга це майже як коло шанувальників вашого таланту винахідника.

GRIP

Гарно дякую за відповідь. Людина може робити похибки .Тепер все зрозуміло. Але на жаль все тягне одна людина.Я дивуюсь як ти робиш все самотужкі.Так можна і здоров'я загубити. Мені здається треба зробити якусь групу під керівництвом Адміна. Якусь лабораторію,  чи щось таке.Щоб  була можливість купувати розробки які вже обкатані і працюють у форумчан.Твій син на війні,мій теж, але це не мае зупиняти життя на форумі. Думаю на форумі е молоді і енергійні люди. Чі це потребує великих затрат часу і сил і не варто цім займатись.
Оскільки істина в вині ,частина їй уже в мені.
 Глупість це не відсутність ума, це такий ум.

GRIP

Чомусь ми форум лабораторії ?   А не однієї людини , яка все тягне на собі!

ДимаС

Цитата: GRIP від 21-09-2025, 18:53:22Чомусь ми форум лабораторії ?   А не однієї людини , яка все тягне на собі!
Можеш бути першим😎
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

GRIP

Цитата: ДимаС від 21-09-2025, 19:34:31Можеш бути першим😎

Нажаль я не в Україні зараз. І не така талановита людина як Ігорь. Але якщо потрібно міг би допомогти. Наприклад заказувати якісь запчастини, паяти плати,робити слюсарні роботи. Трохи. розуміюсь в електронних приладах. Таким чином Ігорь зміг би себе розвантажити  від дрібних робіт ,які з'їдають багато часу. А остаточно доводити вироби до товарного вигляду міг би  він сам. Якщо це підвищує  ціну виробу,це компенсується можливістю придбання.

SMF spam blocked by CleanTalk