Спирт с хвостами

Автор APTEM, 19-08-2014, 21:02:31

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ДЯДЬКА

grofer, Не дурницю.Щоб не залітали хвости треба трошки зменшити напругу на РМ.При отборі тіла давай колоні час від часу поробити на себе.Я зрозумів що річ іде про автоматику Ігоря.То я зупиняю колону на хвилин 10 після кожних двох режимів.Після подголовників знижую напругу на 3-4 вольта.У кожної колони свій норов.І твої показники на табло ,мало про що свідчать.Головне щоб вони в тебе були стабільними.
Российская "история"-сплошная пропаганда и написана для оправдания кровавых преступлений против цивилизации.
   ДЯДЬКА.

grofer

Автоматика ПандораЛайт.
Я всетаки про ті хвости погані....При  дистиляції відбір тіла призупиняю при 93 в кубі. При ректифікації попробував замінити тару при 93 в кубі і зменшивши відбір з 1400мл до 500мл продовжив відбір, відібравши літер перейшов на хвости. От той літер на запах такий самий як і основна маса продукту (без запаху) ....  але вкус  :o  , і міцність 97.1 , тіло -97  по АСП1 (90-100 20ºС). Різниця міцності залежить від швидкості відбору.
До чого то я...   Хто і при якій температурі переходить на хвости?

chelovechik

Цитата: grofer від 29-12-2014, 22:12:34Хто і при якій температурі переходить на хвости?
Переход на отбор хвостоватого спирта происходит при наступлении одного из трех событий.
1. Отбор снизился ниже 10% от начального значения.
2. Температура в насадке повысилась и не возвращается дольше 15-ти минут.
3. Температура в кубе стала выше 97 градусов .
(Игорь)

grofer

Весь час відбору тіла дельта була 0.06 , заскоків не було весь час роботи.  Навіть після 93 в кубі і зниженні відбору до 500 мл дельта не скакала до 97 в кубі, потім почався бардак з дельтою, але мене цікавить тіло, бо я його хочу пити  :)

chelovechik

Цитата: grofer від 29-12-2014, 22:26:19після 93 в кубі і зниженні відбору до 500 мл дельта не скакала
А кто отбор снизил? ???

И как может скакать дельта если неизвестная сила опередила заброс дельты. :D :D :D :D :D

добавлено: 29-12-2014, 22:30:24

Цитата: grofer від 29-12-2014, 22:26:19дельта була 0.06
Мало. Надо контроль поставить между 2 м и 4 м датчиками.

grofer

Цитата: chelovechik від 29-12-2014, 22:27:49А кто отбор снизил?
Відбір я знизив, після того як замінив тару при 93 в кубі.

Цитата: chelovechik від 29-12-2014, 22:27:49Мало. Надо контроль поставить между 2 м и 4 м датчиками.
Другий і третій стояли як вкопані і показували 77,5
Четвертий в той же час теж не рухався і показував 76,9

chelovechik

Цитата: grofer від 29-12-2014, 22:41:43Другий і третій стояли як вкопані і показували 77,5
Четвертий в той же час теж не рухався і показував 76,9
Ну так поставь контроль между 2 м и 4 м. дельта уже будет 0,6. а не 0,06

grofer

Цитата: chelovechik від 29-12-2014, 22:51:49Ну так поставь контроль между 2 м и 4 м. дельта уже будет 0,6. а не 0,06
Що це мені дасть? Я це в настройках Пандори бачив, але не розумію в яких випадках це потрібно.

chelovechik

у тебя будет более чёткая грань между измерениями.
Дэльту надо засекать через минут 30 после начала отбора тела. По мере изменения спиртуозности в кубе, нижний датчик будет сильнее нагреваться , а автоматика будет делать больше возврат в куб , тем самым охлаждать датчик.

ДЯДЬКА

Почисть дефлегматор.
Российская "история"-сплошная пропаганда и написана для оправдания кровавых преступлений против цивилизации.
   ДЯДЬКА.

grofer

Цитата: ДЯДЬКА від 29-12-2014, 23:20:47Почисть дефлегматор.
Є на форумі тема про чистку дефлегматора?
  А то я вчора тільки перший раз в колоні витягнув мочалку і глянув на насадку, до того часу не хотів туди лізти, щоб не пошкодити (в мене завжди так, якщо я щось розбираю, воно після того вже не робить)
:)

ДЯДЬКА

В ньому нема мочалок.Знімай,не хвилюйся.Гарно продуй воздухом.Постав на місце та підключи всі трубки та датчики. :D :D
   ДЯДЬКА.

chelovechik

а дэф причём?
:o :o :o

Povorot

Похоже, что РК находится не в оптимальном, предзахлебном состоянии. Или мощность мала или еще хуже – нижний захлеб.

chelovechik

Цитата: Povorot від 30-12-2014, 00:22:50нижний захлеб.
Вот и у меня вопрос о низкой разности температур внизу. обычно там  0,3-0,6*.

SMF spam blocked by CleanTalk