Переработка \"голов\"

Автор IgorKip, 28-07-2011, 18:01:06

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Игорь

Цитата: ДимаС від 27-07-2023, 10:03:28
при такій подачі тиск має збільшитись на об'єм закачаної рідини
Чому? 
Кипить куб з нагрівом,припустимо, 2 кВт.
Завдяки кипінню, кожну секунду в кубі з'являється 1500 мл пари та виходить в насадку.
Кожну секунду.  Завдяки такому рухові, в кубі встановлюється тиск близько 3 кПа.
Він непохитно стоїть, як у студента завдяки стабільному нагріву. 
Що станеться, якщо ми в працюючий куб закачаємо насосом 20 літрів води за 5 хвилин, тобто по 70 мл кожну секунду?
Рівень рідини в кубі стане збільшуватись, витісняючи додаткову кількість пари, рівну по об'єму кількості доданої щосекундно води. Тому в колону під час заливу буде йти не  1500 мл пари за секунду, а 1570, на 5 відсотків більше.
Чи призведе це до росту тиску? Неодмінно.
Чи побачимо ми це зростання? Не певен.
А що стане коли ми зупинимо закачку?
Потік пари повернеться до 1500 мл/с, тиск миттєво повернеться до попереднього.
Отже, сам факт закачки рідини в куб не впливає на тиск, бо система не замкнена, а має ТСА.

АЛЕ...
Як завжди, знаходиться "але", яке все псує. Те, що я написав, буде лише у випадку, якщо вода буде мати ТОЧНО таку саму температуру, як і кубова рідина. 
Якщо вода буде мати більшу чи меншу температуру, то це призведе до росту або падінню тиску. На скільки? Треба рахувати. Тільки часу нема.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Игорь

Це наркоманія. Доки не порахую, нічого робити не зможу.

Батарейкин

Цитата: Игорь від 27-07-2023, 15:17:58то це призведе до росту або падінню тиску. На скільки? Треба рахувати. Тільки часу нема.
не рахуваты... а смотреть по манометру и краны крутить (((
меня хватило на три раза
дальше просто выключал
и доливал
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Игорь

Ми подаємо воді зі швидкістю 70 мл в секунду. Якщо вона буде пере- чи недогріта на 1 градус, це буде еквівалентно збільшенню чи зменшенню нагріва на 4.2*70*1= 300 Вт.
Це 15 відсотків від наявного нагріву.
Якщо подавати з такою швидкістю воду, недогріту на 7 градусів, кипіння зупиниться зовсім.

ДимаС

або при 10С на 3 кВт :o
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

ГОГа

Цитата: Батарейкин від 27-07-2023, 15:17:18
онанизм ((((((((((((((

просто отключил куб и долил воды
Манометр у yrabarskiy стоит стоймя, почти не колышется. Кислород воздуха не попадает в куб. Как раз yrabarskiy не занимается анонизмом: не отбирает вновь наваренных голов хер знает сколько времени. Да, в его методике есть секс, но не анонизм.  :)
Единственный "грех" на земле - это глупость

hachok

я займався (минулий час) колись перегонкою голів в два етапи концентровані голови а потім розведення на ходу кипятком), міеусів в такого методі дофіга, починачуючи з неконденсованих віділинь з ТСА від яких офігенно голова починає борліти практично зразу, до танців з кипятком, але свято вірів що не даремно трахаюсь), але десь колись я злапав скучаючого Ігора) він сидів рахував багато, наводив купу аргупентів, і я сказав дякую переконав), проста рк зі збільшеним часом відбору голів) саме те)))

ДимаС

Цитата: hachok від 27-07-2023, 17:03:58проста рк зі збільшеним часом відбору голів) саме те)
от у тому то і річ, у збільшених наскільки? Бо голів кожен бере різну кількість, вміст саме голів у головному відборі різний теж. Тільки ніс схоже, а ще краще як вище - хімреакція...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Батарейкин

Цитата: hachok від 27-07-2023, 17:03:58
я займався (минулий час) колись перегонкою голів в два етапи концентровані голови а потім розведення на ходу кипятком), міеусів в такого методі дофіга, починачуючи з неконденсованих віділинь з ТСА від яких офігенно голова починає борліти практично зразу, до танців з кипятком, але свято вірів що не даремно трахаюсь), але десь колись я злапав скучаючого Ігора) він сидів рахував багато, наводив купу аргупентів, і я сказав дякую переконав), проста рк зі збільшеним часом відбору голів) саме те)))

много буковок...
и какие выводы?

добавлено: 27-07-2023, 19:00:14

Цитата: ГОГа від 27-07-2023, 16:10:16Манометр у yrabarskiy стоит стоймя, почти не колышется.
ради чего???
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ГОГа

Цитата: Батарейкин від 27-07-2023, 18:58:34ради чего???
..ради аккуратного введения подогретой воды в куб: без скачков в колонне  и, соответственно, без нарушения процессов в насадке. 
Spoiler
PS. Да согласен я, что длительный отбор голов - это больше +, чем -. Но все имеет свои разумные пределы.
[close]
Единственный "грех" на земле - это глупость

yrabarskiy

Цитата: Батарейкин від 27-07-2023, 18:58:34добавлено: Сегодня в 19:00
Цитата: ГОГа от Сегодня в 16:10
Манометр у yrabarskiy стоит стоймя, почти не колышется.
ради чего???
Манометр у кубі у мене постійно  стоїть  ;) (встановлений) з 2013 р. Жодного разу я про це не пожалкував. Багато разів він допомагав своєчасно реагувати на нестандартні ситуації.

Хмільна вода не приведе до добра!

Батарейкин

я знаю и умею...
но

Цитата: ГОГа від 27-07-2023, 20:44:54..ради аккуратного введения подогретой воды в куб: без скачков в колонне 
ради чего?

hachok

більше 10 років форуму) і в людей виникло питання як перегнати голови, для мене чогось стало виглядати це, як з пісні "що хто жінку ніразу в житті небачив")))

Сергій Леонідович

Скільки років я робив спирт, жодного разу не набирав стільки голів, щоб виникало питання, що з ними робить. В костер, на мангал, при ковіді, на руки, жодного разу не пробував їх перероблять, навіщо? Це від жадібності чи що? Ні, якщо заради експеременту, то так, має право на життя, або якщо в тебе тони тих голів, важко нести та шкода кинуть, а от як я робив 300 кг. цукру на рік, то мене це і не переймало  :)
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Батарейкин

Цитата: Сергей Леонидович від 27-07-2023, 22:17:44, а от як я робив 300 кг. цукру на рік, то мене це і не переймало 
на рик... а не на месяц

SMF spam blocked by CleanTalk