Винный дистиллят

Автор Зет/vovan, 26-09-2015, 19:10:35

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

гуральник

Цитата: ГонщикФормулы від 19-08-2024, 13:52:39потом дробный перегон?
Методів дробного перегону багато, то не рк, тільки експеременти і в кінцевому варіанті свій варіант.
Любіть життя. Повторення не буде...

ДимаС

До 100 у кубі.
У царгу мідь.
Якщо у вині є цукор - не менше 0,5, а то й 1м кілець Рашига, а так як схоже питися буде по-білому - ще й укріплення не завадить.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Delta

ГонщикФормулы, а яка мета? Що ти хочеш отримати? Після червоного вина, можливий накіп червоний на стінках..
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

ГонщикФормулы

Дистилят для питья)

Andrik_K

Цитата: ГонщикФормулы від 19-08-2024, 13:14:13И второй вопрос, не будет ли грязный куб, накипи на стенках и потом ещё его придется отмывать?
Да будет грязный и придется отмывать(оттирать жесткой стороной мочалки)
Я знаю, що нічого не знаю

ДимаС

Ну або прокипʼятити луг, той самий Кріт підійде.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

ГонщикФормулы

Вот из за этого мне уже не очень хочется переганять вино((

vova0869

Ну поперше треба знати як робилося вино скiльки цукру додавали i скiльки там залишилось яка спиртуознiсть вина .У винi багато кислот все вiдмиваеться теплою водою.

silverus

Цитата: ГонщикФормулы від 19-08-2024, 20:24:39Вот из за этого мне уже не очень хочется переганять вино((
Раньше мыл куб,но уже много лет в него не заглядывал.В сезон несколько перегонов своего сухого красного вина, потом весь год ректификация, после вина пару ректификаций лютер красноватый.
Если вино с сахаром,то последствий не знаю.

Trudnik

Вопрос.
У меня есть много старого сухого вина , шоб его перегнать сделать нбк или мучится с дистилятором

добавлено: 19-08-2024, 23:14:21

Вина пару тонн, бродило на диких дрожжах, андигрид не добавлялся.
Если делать НБК, то какую в дюймах ( проблем по высоте и по мощности нет), тарелки медь или нерж?

Сергій Леонідович

Цитата: Trudnik від 19-08-2024, 23:06:49
Вопрос.
У меня есть много старого сухого вина , шоб его перегнать сделать нбк или мучится с дистилятором

добавлено: 19-08-2024, 23:14:21

Вина пару тонн, бродило на диких дрожжах, андигрид не добавлялся.
Если делать НБК, то какую в дюймах ( проблем по высоте и по мощности нет), тарелки медь или нерж?
Вважаю що гнать треба через мідь, аламбік - найкраще, на мій погляд
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

vova0869

Те що гарно для зерна погано для вина i то вiскi я неробив би  . Тiльки шолом з мiдi i бочка . Грiх переводити таку сировину /тодi краще продати /.

Ivan 68

За розумну ціну я б з пів-тони, тону вина  для дистиляції купив би.
Краще ніяк, ніж як небудь.

SMF spam blocked by CleanTalk