Re: мідний аламбік

Автор braga2, 24-11-2015, 19:17:54

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ГОГа

Цитата: Сергей Леонидович від 12-03-2024, 19:15:31Днями планую джин варить, сьогодні почистив шолом, трубу та мідні кільця, так ось, кільця планую додать в рідину, подивлюся що дасть
А навіщо вся ця мідь??
Ти що, з самогону джин варитимеш? Чи напряму з бражки?
Единственный "грех" на земле - это глупость

Сергій Леонідович

Цитата: ГОГа від 12-03-2024, 21:05:13Ти що, з самогону джин варитимеш? Чи напряму з бражки?
Ну от читаю таке і думаю, чи людина несповна розуму, чи одне з двох. Я займаюся вінокурінням більш ніж 30 років, самогону не пив жодного разу, бо ригав би дальше чим бачив, перша рек колона в мене була на роки раніш, чім цей форум взагалі з'явився! От до чого ця зверхність? Ну що ти знаєш більш за мене? Та навіть якщо знаєш, хто дав тобі право насміхатись над чиїмось досвідом? Я експерементую, ані поради, ані твоєї думки я не питав! З чого, що, і як я варю, ну то хіба твоя справа?
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Батарейкин

Цитата: Сергей Леонидович від 12-03-2024, 21:36:21З чого, що, і як я варю, ну то хіба твоя справа?
ну у него свое ИМХО
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Сергій Леонідович

а якщо, припустимо, то було ввічливе запитання, то відповідь така: тому що я хочу це зробити!

Батарейкин

Цитата: ГОГа від 12-03-2024, 21:05:13Чи напряму з бражки?
вичлэвэ?

добавлено: 12-03-2024, 21:49:43

Spoiler
[close]
офф
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Сергій Леонідович

я був на його могилі

добавлено: 12-03-2024, 22:15:25

хоча і не знаю, як це відноситься до теми мідних аламбіків

Батарейкин

Цитата: Сергей Леонидович від 12-03-2024, 22:14:13хоча і не знаю, як це відноситься до теми мідних аламбіков
а он ко всему хорошо относится....

соглашайся хотя бы на рай в шалаше... (с)

Сергій Леонідович

Цитата: Батарейкин від 12-03-2024, 22:18:26
Цитата: Сергей Леонидович від 12-03-2024, 22:14:13хоча і не знаю, як це відноситься до теми мідних аламбіков
а он ко всему хорошо относится....

соглашайся хотя бы на рай в шалаше... (с)
если терем с дворцом кто-то занял...

Батарейкин

Цитата: Сергей Леонидович від 12-03-2024, 22:19:47если терем с дворцом кто-то занял...
и злодея следам...
не давали остыть!
и прекраснейших дам!
обещали любить....

а он про самогон(((

Сергій Леонідович

Цитата: Батарейкин від 12-03-2024, 22:27:29и злодея следам...
не давали остыть!
и прекраснейших дам!
обещали любить....
Если путь пpоpубая отцовским мечом
Ты соленые слезы на ус намотал
Если в жаpком бою испытал, что почем
Значит, нужные книги ты в детстве читал

Батарейкин

Цитата: Сергей Леонидович від 12-03-2024, 22:35:42Если путь пpоpубая отцовским мечом
Ты соленые слезы на ус намотал
Если в жаpком бою испытал, что почем
Значит, нужные книги ты в детстве читал
мой главный жизненный принцип!
Spoiler
ты подсмотрел ранее на форуме ))))))
[close]

Сергій Леонідович

Цитата: Батарейкин від 12-03-2024, 22:48:17ты подсмотрел ранее на форуме ))))))
на том и стою!

добавлено: 12-03-2024, 22:53:08

Завтра модератори заморяться за нами підтирать :) Скажи мені, що ти ще полюбляєш читать "Темну башту", С. Кінга, то я тебе братом назву!

ДимаС

Та ні, Темна башта то моє вже ;) навіть два рази перечитував - краще книги поки не було...
Ще Хроніки Амбера Желязни цікаво було читати...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Батарейкин

Цитата: Сергей Леонидович від 12-03-2024, 22:49:50Скажи мені, що ти ще полюбляєш читать "Темну башту", С. Кінга, то я тебе братом назву!
неа....
то прозаично(((
мне нравился Пикуль и Конецкий...

и это....
" и мы весим на волоске"

Spoiler

а Амбера 4 тома прочитал.... без шпаргалки о том кто из них кто... но то еще скучнее чем Кастанеда((  и Лапсанг Рампа.... особенно когда он от лица своего кота начал по 333 разу пересказывать

добавлено: 13-03-2024, 01:01:30

а это за душу берет....
вспоминается 10 класс

глупенькие были

https://www.youtube.com/watch?v=u4MADKq4Prc&list=PLZ__HD3GgN8QgM_iOV3F-bbl3bFmUvgoV&index=5

мам не слушали....

а что там с альтернативы?
мЫ бЫлЫ на сЭлІ????   (((( ну булы и в сели ((

я спать... скучно.... и аламбика нету

DAP

От тільки не треба кришити батон на топовий панк-рок.

SMF spam blocked by CleanTalk