Обсуждение Джина и способов его потребления

Автор APTEM, 06-03-2015, 17:28:05

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

grofer

Цитата: APTEM від 28-09-2015, 18:46:37але своє Рідне
запах- не передати, справжня свіжість.  На відміну від купованого, де відчувається запах хвостів, тут тільки запах чистого джину! :)

APTEMTopic starter

ИМХО (просьба не принимать близко к сердцу)

grofer

Цитата: Delta від 28-09-2015, 19:01:52Це якби я сказав, що я вперше в житті побачив жолудь у ...після тридцяти
В мому регіоні джин не популярний, тільки після того як люди попробували його, - почали цікавитися тим, з чого він зроблений. Сьогодні одному грибареві (60 років) пояснював що таке Ялівець!

добавлено: 28-09-2015, 19:07:51

Цитата: APTEM від 28-09-2015, 19:06:09СЛАБАК!!!
Приїжджай, -потрясеш!  :)

Delta

Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Олежище

Не, Артема не берите, он их с корнем повыдирает  :D Хотя если кому на рассаду.......

Dudley

Колеги, читаючи форум, жодного разу не натрапляв на інфу стосовно того чим ми займаємось и закону! Про адміністративну відповідальність я знаю, але цікаво чи були у кого випадки так сказать практичного характеру??! Буду вдячний якщо роздуєте полеміку і затієте жваву дискусію! :)

IgorKip

Kroll13, "Это оффтоп
Spoiler
Если делаешь для себя, не думаю, что найдутся примеры прихвата. А, если это бизнес, кто же тебе расскажет как на самом деле?  :)
[close]

vitallicheg

Для меня Джин - обязателен со льдом , ну и по возможности с тоником  , при чём лучше нравится на швепсе(прозрачном) а ни на рояле ...

Delta

Цитата: vitallicheg від 30-12-2015, 19:07:41а ни на рояле ...
Spoiler
попробуй поставить джин на пианино, а не на рояль :D :D :D
[close]
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

crofNN

А я не можу зрозуміти як мені більш подобаеться - на прозорому чи на мутному. На мутному, начебто, більш рівний смак, а на прозорому - різький. Еще "не распобовал" :)
Технология производства водки настолько примитивна, что нарушить ее практически невозможно. (с) mak210

staut

Цитата: Delta від 30-12-2015, 19:19:26джин на пианино, а не на рояль

Рояль чертовски скользкий инструмент! (Поручик Ржевский).

zx7

прыйшов подарунок від  Kroll13 пляшечка  джину в вечері була дегустація пив чистоган . дуже сподобався .треба ще спробувати з тоніком  дякую Вова за подарунок     
аргонно дуговая любой сложности

crofNN

Цитата: Сергей Леонидович від 30-12-2015, 21:54:29А ти ще спробуй без тоніку!Мені сподобається! ;)Зараз вже другий літр доїдаю!
Другий ЛІТР? За вечір? САМ? Це капець :)  :o
Технология производства водки настолько примитивна, что нарушить ее практически невозможно. (с) mak210

Сергій Леонідович

Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Dudley

Сітка для ботаніки ставиться в горловину куба, це називається система Картерхеда! Цей метод взяли за основу Бомбей і Хендрікс! Особисто я провів багато експериментів в цьому напрямі! Кому цікаво пишіть, задавайте питання, поділюсь досвідом!

SMF spam blocked by CleanTalk