Стейк

Автор Олежище, 15-12-2016, 12:16:00

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 2 Гостей дивляться цю тему.

chelovechik

Цитата: perkoljator від 11-02-2017, 17:37:33При каком отрицательном давлении.
ты можешь сделать глубокий космический вакуум? если да то как? поделись....

perkoljator

Цитата: chelovechik від 11-02-2017, 17:47:49ты можешь сделать глубокий космический вакуум?
Spoiler
Я -нет. А вот девки  с вокзала минус одну атмосферу откачают  ртом.  :D   ;)
[close]
chelovechik,  Глубокий космический вакуум. Это сколько цифрами.
Лучьше работать на электромобиле, чем отдыхать на электрическом стуле.

chelovechik

у мня компрессором минус 1 получилось... глубже нет...

scorpiy

Цитата: perkoljator від 11-02-2017, 18:02:54Я -нет. А вот девки  с вокзала минус одну атмосферу откачают  ртом.

Замечательно сказано!!
Спасибо за юмор,коллега!! :D :D :D :D
ДЕЛИТЕСЬ СВОИМ ОПЫТОМ,ЭТО ПУТЬ К БЕССМЕРТИЮ!

DimkaZho

Цитата: Delta від 22-01-2017, 10:35:54
Цитата: Ярема від 22-01-2017, 10:32:09Сковороду как и женщину все равно надо готовить... :D :D :D
Чистый чугун - надо, а тут покрытие специальное... :)
Это чугун под эмалью, классная посуда у них
Кстати хозяин ситона мой сосед через дорогу

ОлежищеTopic starter

Цитата: Delta від 11-02-2017, 16:48:33Кстати...Ботулизм, как раз и развивается в бескислородной среде...   
Это если ты готовый продукт вакуумируешь, а в этом случае потом термообработка, токсины ботулизма при +70 разрушаются. Поэтому маринованные грибы, которые непонятно  при каких температурах хранились, домашнюю тушенку чужую, я прогреваю, после остывания моно спокойно закусывать :)

А Тоха молодец!.

GOOD SEM

Цитата: Delta від 11-02-2017, 16:50:04Кстати...Ботулизм, как раз и развивается в бескислородной среде...
Маю досвід автоклавування і питання безпеки по ботулотоксинах чуть вивчав.
Перше - температурні режими при яких спори гинуть. Сам ботулотоксин не стійкий, теплова обробка перед вживанням його руйнує, а спори якраз без доступу повітря проростають виділяючи токсини. Цікаво що нагромаджуються вони окремими групами. З'ївши з однієї банки один може отруїтись, інший навіть не відчує.
Друге - усі продукти, де може розвиватись ця зараза (приходить вона із землі, не обов'язково мясо чи риба мають бути заражені ним, достатньо додати до продукту цибульки чи морковки) мають бути з додаванням кислоти. Не обов'язково щоб продукт був кислим на смак, головне зрушити ПШ в кислу сторону. Достатньо в рецепті використати оцет, кому релігія не дозволяє, чи така добавка не бажана, на допомогу прийдуть складові рецепту.
Томатний соус, сметанний соус, ще природний антибіотик і консервант - гірчичне масло!
В основному усі маринади мають в складі кислотовмісні інгридієнти. Головне - мясо має маринуватись при температурах до плюс 4х- в ідеалі 2 градуси. Портиться воно і при мінусових температурах, тільки процеси ідуть значно повільніше. Ще потрібно при підготовці і приготуванні якомога швидше проскочити небезпечний температурний інтервал від 15 до 45 °С, сприятливий для розвитку мікрофлори.
Если путь ведет к цели, то безразлично какова его длина.

grofer

Цитата: Гог-Магог від 22-01-2017, 15:32:16Время покажет, насколько я прав. В 2018 отпишусь. Ставлю напоминалку в мобильный.

Теж купив собі пару сковорідок, різних діаметрів. Коли замовляв, 22 сантиметрові були тільки з емалевим покриттям. Прийшлося купувати.
Без покриття працюють як годинник. Блінчики, яйце - достатньо затрясти пательню  в руках і все відділяється, та рухається по поверхні.
А з емалевим покриттям - це було щось. Пару тижнів мучився з нею. Пробував всі варіанти. Так як є, обжарював сіль, запікав в духовці, пробував палити ту емаль на вогнищі..... Нічого не помагало, прилипало все, навіть жарена картопля.

В кінці кінців скористався послугами піскоструйника. Пару секунд, і поверхня  як нова.
Тепер все супер, нічого не липне, настрій є, душа на місці.  :) :) :)

Antoni_Black

Вот вам и эмаль! :( вот нахиба ее какой то баран придумал налепить на чугун, если она не работает? Они хоть сами проверяли, перед тем как в серию пустить свои сковородки.
Если люди не научатся помогать друг другу, то род человеческий исчезнет с лица земли.
В. Скотт

Сергій Леонідович

Купил Алёнке сковороду гриль,вот приготовил ей на ужин стейк :D
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Игорь_Днепр

красиво,
а собачке досталось?
ДУБОВАЯ ЩЕПА в НАЛИЧИИ

Я не знаю когда ТОЧНО день самогонщика, но я ТОЧНО знаю как его отметить.
Людина не скотина-більше відра не вип'є.

Delta

Цитата: Сергей Леонидович від 20-10-2017, 19:46:15Купил Алёнке сковороду гриль
Я сначала думал, что купил себе...но я ошибался...Племянница привезла итальянский рецепт приготовления  овощей на сковороде гриль....В общем все вкусно, все хорошо...только сковорода теперь у жены... :( :(
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Сергій Леонідович

Цитата: Игорь_Днепр від 20-10-2017, 19:50:03красиво,
а собачке досталось?
Нет,мы только 3 дня как не умерли,так что на диете,пока :(

dudemix

Цитата: Сергей Леонидович від 20-10-2017, 19:46:15приготовил ей на ужин стейк
Прожарка - агонь!
https не дает безопасность, а только создает видимость таковой. (c) Игорь

Сергій Леонідович

Цитата: dudemix від 20-10-2017, 23:11:15Прожарка - агонь!
Так старался же! :D

SMF spam blocked by CleanTalk